Tereny Valfden > Dział Wypraw
Argusiowe wakacje
Devristus Morii:
Motywujące. Niekoniecznie... Nie skupiam się teraz na zdobywaniu większej mocy, a bardziej na moich konszachtach rodzinnych i statusie społecznym. Co do mojej pamięci to niedługo stanie się ona taka jak wcześniej.
Adaś:
-Masz Pan. Jeśli będzie to dobre to kiedyś wpadnę po więcej.
Powiedział podając pieniądze.
1769-100=1669G
Elrond Ñoldor:
- Dziękuję. To był mój obowiązek. Kontynuując waszą rozmowę, sam skupiam się na nauce. Po powrocie do wymiaru będę pytał Mistrza Paktu o awans na Arcymaga... Jako Mag osiągnąłem wszystko...
Hagmar:
- Wiecie że i ja się zapisze do Paktu po powrocie? Myślałem nad paroma kwestiami i zastowaniu magii do tworzenia machin. Powiedział gdy szli drogą do miasta.
Zeleris Flamel:
Dracon przemilczał słowa Devristusa. W tej akurat kwestii wyraźnie się nie zgadzali.
- Zatem jak dostaniesz awans, będzie szansa, aby się wspólnie nawalić jak świnie w karczmie - stwierdził na słowa staruszka i ze śmiechem poklepał pomarszczonego dziada po plecach. Fuj.
- A skoro teraz mamy chwilę czasu jeszcze, to może przybliżysz nam swoje przemyślenia, Aragornie? Jak wiesz, wszystko co ma związek z magią interesuje mnie, może nawet za bardzo - zasugerował.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej