Tereny Valfden > Dział Wypraw

Przyczajony browar, ukryty miód

<< < (4/46) > >>

Patty:
- A nie na niej? - spytałam raczej retorycznie i skierowałam konia zgodnie ze wskazówkami krasnoluda.

Anette Du'Monteau:
-Ujdzie. - odparł zwięźle niziołek. Chwilę potem był na miejscu razem ze swym koniem. Zrzucił na ziemię kawałek płachty, a potem dopiero rzeczy. Nie chciał by prowiant czy parę innych drobiazgów zamoczyło się przesz wszechobecny śnieg. Gdy już wygrzebał to co trzeba, zaczął rozstawiać improwizacyjny namiot.

Mogul:
-O żesz kurwa, ja pierdole, jebana jego mać. Czy musi tak pizgać Ork nie lubił takiej pogody. Czuł się przy niej nieswojo i ograniczony. Normalnie, jakby ktoś mu wyrywał siłą finiszery.

Adaś:
Sleeth podzielał, bardzo mocno uczucia orka. Ale nie czuł potrzeby dzielenia się nimi z ogółem. Natomiast aby się trochę rozgrzać postanowił zająć się rozstawieniem jakieś namiotu, ewentualnie szałasu..Prace obozowe pracowały w najlepsze, do momentu gdy Sleeth oraz Severus nie usłyszeli czegoś. Ich wyczulony słuch dawał im wyraźnie znak że coś lub ktoś zbliża się do obozu. Ledwie dali znak pozostałym aby dobyli broni, kiedy zostali zaatakowani za drzew przez grupę słitaśnych ludzi w różowych zbrojach.

12x Bandyta

//:Dobry wieczór Jarosław Sret z tej strony i zapraszam na dzisiejszą prognozę pogody. A więc biorąc pod uwagę nadchodzący niż ze wschodu, od późnych godzin popołudniowych pojawią się intensywniejsze opady śniegu. Które można określić słowami "pruszy jak skurwysyn". Pogoda ta będzie utrzymywać się całą noc. Nie roztropnym wojakom nie radzimy wybierać się w góry, gdyż grozi to utratą jednego finiszera. ÂŻyczę dobrej nocy i żegnam się z państwem.

Anette Du'Monteau:
//: Prace obozowe pracowały? Ty tak serio Adaś? :D

Napięta kusza leżała w pobliżu Blaze'a. Niziołek po danym sygnale złapał szybko broń i wcisnął bełt na swoje miejsce. Przeciwnicy byli dość blisko więc nie miał problemu z wymierzeniem. Skierował kuszę wprost na pierś przeciwnika i pociągnął za spust. Bełt poszybował wbijając się w klatkę piersiową przeciwnika. Były małe szanse na przeżycie czegoś takiego.
-Dać chwilę spokoju to nie łaska obdartusy?!

1/12
26 - 1 = 25 bełtów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej