Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic 5
Nocturn:
--- Cytat: KacperGraczPL w 06 Sierpień 2013, 15:36:41 ---Nie było chyba wątku o pomyśle na fabułę gothic 5 ?
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Elrond w 06 Sierpień 2013, 15:46:45 ---Zdaje się, że możesz tutaj wrzucić takowy pomysł.
--- Koniec cytatu ---
Jasne. Wątek ma służyć ogólnej dyskusji o Gothic 5.
Devristus Morii:
Wiecie, że na oficjalnej stronie prowadzonej przez Piranię gothic5.com przez cały jeden dzień można było zobaczyć o to te logo:
GaroK:
Nie czaję, robią Risena i Gothica na raz?
A jeśli to z Gotikiem to prawda to:
SZLAG! myślałem że będą kontunuować 3, a zamiast tego to żałosną podróbkę.
Borys333:
Gothic 5 jeśli wyjdzie a mam taka nadzieję, to także chciałbym ujrzeć - tak jak pewien użytkownik wcześniej pisał - Khorinis oraz Górniczą Dolinę w jakiejś nowej postaci. Ważne jest by fabuła była na najwyższym poziomie i gra bardzo długo. Czy aż tak ważna jest grafika? Nie można mieć wszystkiego, więc trzeba coś wybrać. Ja wybieram dobrą zabawę, długą rozgrywkę i najlepszą fabułę a przede wszystkim niepowtarzalną przygodę. <zdrowie>
Suchoklates:
Gothic remake? z odświeżoną grafiką i w Polskiej wersji? czemu nie...?, jest już na YT pierwsza lokacja Gothica 2 przedstawiona przez jakiegoś fana na silniku graficznym CryEngine 3 i całkiem mu nieźle to wyszło jak na jedną osobę... ;), efekty dźwiękowe jak i grafika
Pokaz graficzny CryEngine 3 zaczyna się od 1:15
//www.youtube.com/watch?v=PwyHa7S_Jo0
Gothic prequel dwóch pierwszych części ?, jestem jak najbardziej za! :). 4 była failem lekkim chociaż za pierwszym razem jak ją odpaliłem nawet mi się podobała ale tylko jeden raz... ;p potem mi się nie chciało wracać do niej..., a dodatku Fall of Setariff tylko z ciekawości pyknąłem :), więc nie wiem czy dobrym pomysłem było by ciągnięcie dalszej fabuły z 4 części..., chyba że rzeczywiście PB pominęła by 4 część i zrobiła dalszą to by było spoko :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej