Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic 5
Nocturn:
Nie wiem, czy taki temat już był (tak czy inaczej nie znalazłem), dlatego go założyłem. Otóż, podobno ma wyjść Gothic 5, nawet jeśli, to co o nim sądzicie? Jak sobie go wyobrażacie? Jakie jest Wasze zdanie o nim?
Osobiście, nie mogę sobie go wyobrazić. JoWooD po prostu pogrzebał Gothic'a. Być może Piranie ominą Arcanię i stworzą własną kontynuację? Chętnie bym ujrzał ponownie Khorinis i Górniczą Dolinę :D
Sajan:
Jeżeli JoWooD ma maczać palce w Gothic 5 to nic z tego nie wyjdzie.Ale jakby PB zrobiło piątkę to na pewno byłby to dla mnie must have ;3
Nocturn:
JoWooD już nie ma praw do Gothica. Prawdopodobnie PB by stworzyło, a Deep Silver wydało.
Inferno:
Hmm Gothic 5? Xardas nie żyje(chyba że w gothicu 4 jeszcze jest grałem w trójkę i wtedy go zabiłem a w jedynce i dwójce jeszcze żył), Bezimienny jest królem i jest dość już stary. Nikogo by tu nie ustawić na bohatera gry chyba że tego z czwórki faceta.Co do JW tak jak wyżej kolega wyjaśnił JoWood nie ma praw do Gothica każdy chyba dobrze wie dlaczego.Też liczę na to że PB stworzy Gothica 5 i zrobi z tej części coś bardzo dobrego w co warto wydać nawet 200zł jeżeli nawet była by taka cena.
Nocturn:
Xardas w Arcanii żyje. Być może Arcania nie będzie w ogóle brana pod uwagę przy tworzeniu Gothic 5.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej