Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Patty:
--- Cytat: Mantos w 20 Maj 2012, 16:15:47 ---Podczas walki wręcz jedna część sensownego pancerze też jest bezużyteczna bo to oczywiste, że przeciwnik zaatakuje nieosłonięte części ciała przez co taki napierśnik staje się tylko balastem ograniczającym ruchy.
--- Koniec cytatu ---
No tak, dwa tysiące lat historii idzie się gonić, bo Mantos wie lepiej...
Izabell Ravlet:
Cuś mnie gryzie. Isu Guciowi chciał zmienić cały strój na kirys, bo cena się nie zgadzała. Tj. Gucio miałby droższy item niż miał. Ale z obcięciem nam wartości i przydatności szat to ktoś nie miał oporów :/
Elrond Ñoldor:
Sorry Isu, ale przejrzałem cały temat z konwersja ekwipunku i jakoś nie znalazłem, by któryś z członków Gildii magów dostał szatę z jakimiś ficzerami jak miał. Jedynie były bawełniane sukienki do kostek. Bez niczego magicznego.
Mantos:
--- Cytat: Nif w 20 Maj 2012, 17:02:36 ---No tak, dwa tysiące lat historii idzie się gonić, bo Mantos wie lepiej...
--- Koniec cytatu ---
Eh, jak widzę to ty jesteś głosem historii czyż tak?
Anette Du'Monteau:
Tak się zastanawiam co za idiota w ogóle by założył kubrak do płytowych nogawic czy rękawic? Skoro ktoś chce mieć pełną mobilność to założy same skóry, jak ktoś chce mieć pełną ochronę to założy coś cięższego, to chyba oczywiste
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej