Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Mantos:
I o to właśnie chodzi ;/ I tak ludzie będą nosić do kompletu a tylko więcej zabawy ze statystykami, ale widzę że iska to chuj obchodzi
Izabell Ravlet:
A mnie ciekawi jeszcze coś. Nie można byłoby zrobić już czegoś takiego jak "Buty"? Musi być osobno lewy i prawy? Podobnież rękawice, naramienniki, nagolenniki. Odpowiedź: "bo jakiś gracz może mieć ochotę założyć dwa różne buty" mnie nie satysfakcjonuje
Patty:
--- Cytat: Mantos w 20 Maj 2012, 17:49:29 ---Eh, jak widzę to ty jesteś głosem historii czyż tak?
--- Koniec cytatu ---
Stwierdzam fakt, że gówno się znasz, a odzywasz.
Gunses:
--- Cytat: Mantos w 20 Maj 2012, 18:34:58 ---I o to właśnie chodzi ;/ I tak ludzie będą nosić do kompletu a tylko więcej zabawy ze statystykami, ale widzę że iska to chuj obchodzi
--- Koniec cytatu ---
Ale za to daje to możliwość urozmaicenia w zadaniach i wyprawach. Np. na dość cięźkiej misji gracze mogą znaleść w sarkofagu jakieś rękwice, lub naramiennik czy jakiś kirys (rzeczy dość zniszczone przez czas), które (można by wprowadzić kowala NPCta) można by przekuć na coś co da się nosić. To byłoby gothicowe. Znaleźć kawałek zbroi, bo obecne będą dość drogie.
Isentor:
--- Cytat: Elrond w 20 Maj 2012, 17:19:59 ---Sorry Isu, ale przejrzałem cały temat z konwersja ekwipunku i jakoś nie znalazłem, by któryś z członków Gildii magów dostał szatę z jakimiś ficzerami jak miał. Jedynie były bawełniane sukienki do kostek. Bez niczego magicznego.
--- Koniec cytatu ---
Bo ubrania szyje się tylko z bawełny lub jedwabiu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej