Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (113/1739) > >>

Gunses:
Nie Is. Nie napisałeś tego.

To:

--- Cytuj ---Czyli w skrócie: możliwość zabicia jednego przeciwnika na post,
--- Koniec cytatu ---
a to:

--- Cytuj ---Właśnie o tym wyżej napisałem, że gracz na post może wykonać atak i obronę.
--- Koniec cytatu ---

To dwie różne rzeczy. W przypadku pierwszym możemy wymienić z przeciwnikiem dowolną liczbę ciosów, a na końcu do zabić. I to mi się podoba.

W Twojej propozycji na jednego posta mogę tylko zaatakować. Więc możliwości ograniczają się do minimum. Bo to tylko jest atak. Nie można rozwinąć sie w poście i opisać walki.

Isentor:
Mój błąd. W takim razie. Gracz ma możliwość zabicia jednego przeciwnika na post lub wykonania obrony przeciwko atakowi przeciwnika. W przypadku większej ilości umiejętności taka koncepcja się spisuje, ma ręce i nogi.

W przypadku magii mamy określoną ilość czarów do rzucenia na post. Nie wszystkie czary są śmiertelne. Więc kracz musi się tego trochę narzucać na początku szkolenia na maga. Odpowiada?

Skrytobójcze umiejętności również można ograniczyć do jednej śmierci na post. Czy ktoś wyhaczył umiejętność, którą ciężko będzie do tego dopasować?

Gunses:

--- Cytat: Isentor w 18 Maj 2012, 22:20:21 ---Mój błąd. W takim razie. Gracz ma możliwość zabicia jednego przeciwnika na post lub wykonania obrony przeciwko atakowi przeciwnika. W przypadku większej ilości umiejętności taka koncepcja się spisuje, ma ręce i nogi.

--- Koniec cytatu ---
To samo. Albo możemy zabić na posty (atakujemy przeciwnika, on się broni, ale przecież nie stoi jak cipa tylko sam też nas atakuje, więc my się bronimy, ale widzimy odsłoniętą szyję i uderzamy!!) albo gówno :( Bo w Twoim założeniu jak na razie jest tak
Post z zabiciem wroga:
Gracz:
Atakuję, atakuję, atakuję, atakuję, atakuję, atakują (MOGÊ, CHCÊ ZABIÆ, ALE NIE MOGÊ ZASTOSOWAÆ OBRONY) atakuję, atakuję, atakuję, zabijam.

Post z obroną:

Gracz:

Bronię się przed atakiem.

Dla mnie nadal nie ma skaladu.

Izabell Ravlet:

--- Cytat: Isentor w 18 Maj 2012, 22:20:21 ---Mój błąd. W takim razie. Gracz ma możliwość zabicia jednego przeciwnika na post lub wykonania obrony przeciwko atakowi przeciwnika. W przypadku większej ilości umiejętności taka koncepcja się spisuje, ma ręce i nogi.

--- Koniec cytatu ---

Isentor:

--- Cytat: Darlenit w 18 Maj 2012, 22:45:02 ---

--- Koniec cytatu ---
I zamiast lub dać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej