Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (78/1739) > >>

Isentor:

--- Cytat: Grison w 14 Maj 2012, 22:53:51 ---A tak poza tym, to skąd wziąłeś te wagi 0,000 miejsc po przecinku? Niby przejrzyste i czytelne, ale nie lepiej to zrównać jakoś? ;/ Aaa... Z podziału %'towego sztabek?

--- Koniec cytatu ---
Tak z podziału procentowego.

Gunses:
O! I teraz to się mi podoba. Jest partia rządząca (Is), jest opozycja (Gris) ;> I jest debata :P To niech się partia rządząca broni :)

Grison:
Ja jestem tylko skromnym głosem rozsądku, Guciu. :/

Mantos:
Nie wiem czy jest sens kłócić się o wagę kija (który mimo wszystko jest o 1/3 za ciężki) podczas gdy cały system leży i kwiczy w oparach absurdu. Magia zawsze w tej grze była "ope" i jakoś nikt nie kwapi się by coś z tym zrobić. Póki co niemożliwe jest stworzenie postaci walczącej za pomocą broni potężniejszej od maga - każda umiejętność śmiesznie wypada w porównaniu do 3 poziomowego zaklęcia, to samo zresztą z atrybutami magicznymi - taka teleportacja co sekundę i w każde miejsce na globie jest tak idiotycznie przekoksana, że chyba niemożliwe jest jej racjonalne używanie w obecnym stanie. To samo z motorokinezą - co powstrzyma gracza posiadającego ten skill przed rozerwaniem na strzępy dowolnego przeciwnika? Zmęczy się? Proszę cię, skoro potrafi rzucać katapultami to byle wypierdek przecież nie jest dla niego przeszkodą. Mogę wymieniać dalej ale nie widzę na razie potrzeby. ÂŁatwo zatem dojść do wniosku, że jeśli chce się stworzyć potężną postać to prędzej czy później należy wylądować w gildii magów. I zamiast znaleźć sposób na wyrównanie szans lub wprowadzenia elementów magii to walki bronią poprzez np. zaklinanie to się pierdolicie z wagą kija ;/

Isentor:
Zignoruje Twój post, tak jak Ty zignorowałeś moje posty i informacje o aktualizacji systemu. <ignorant>

Zaktualizowałem galerie o nowe 39 grafik.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej