Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Patty:
--- Cytat: Grison w 14 Maj 2012, 21:39:06 ---Ja natomiast zapewniam, że AK-47 z drewnianą kolbą ma niespełna 0.9 metra. Muszkiet zaś prawie 1,5 metra.
--- Koniec cytatu ---
Mając grubo ponad dwa metry wzrostu nie jest to problemem. Przełożenie wzrostu do długości broni jest zbliżone.
Grison:
--- Cytat: Nif w 14 Maj 2012, 21:39:55 ---Mając grubo ponad dwa metry wzrostu nie jest to problemem. Przełożenie wzrostu do długości broni jest zbliżone.
--- Koniec cytatu ---
Nie twierdzę, że się nie da. Twierdzę, że dziwnie by to wyglądało i uniemożliwiałoby swobodne ruchy.
Isentor:
--- Cytat: Grison w 14 Maj 2012, 21:31:17 ---Tak przy okazji, to brawa dla Ciebie, gdyż w końcu zdecydowałeś się łuków i kusz nie nazywać właśnie "bronią palną".
Isq, na litość boską... Nie rób z tego systemu śmieszniejszego niż jest. o.O
--- Koniec cytatu ---
Tak jest od kilku lat. Jeśli masz hejtować, tam są drzwi. Interesuje mnie tylko konstruktywna krytyka.
--- Cytat: Grison w 14 Maj 2012, 21:31:17 ---Poza tym, zdajesz sobie sprawę, że wg. Twojej logiki drewniany kij jest cięższy, niż stalowy miecz, prawda?
--- Koniec cytatu ---
Zagadka dla Griska. Co jest cięższe. 1cm3 stali, czy 10cm3 drewna?
--- Cytat: Grison w 14 Maj 2012, 21:44:44 ---Nie twierdzę, że się nie da. Twierdzę, że dziwnie by to wyglądało i uniemożliwiałoby swobodne ruchy.
--- Koniec cytatu ---
Pomyślał ktoś niski o 90 centymetrowym mieczu u pasa. <ignorant>
Patty:
Mam pytanie, które wylazło mi przy okazji porównywania statystyk starych i nowych broni. Czy można zachować te bajeranckie opisy, co kto tam sobie poopisywał, czy pozostaje tylko ten suchy opis w postaci zasięgu i zużytych materiałów?
Isentor:
--- Cytat: Nif w 14 Maj 2012, 22:01:36 ---Mam pytanie, które wylazło mi przy okazji porównywania statystyk starych i nowych broni. Czy można zachować te bajeranckie opisy, co kto tam sobie poopisywał, czy pozostaje tylko ten suchy opis w postaci zasięgu i zużytych materiałów?
--- Koniec cytatu ---
Można zachować, tylko za opisem statystyk z zasad gry.
Zabieram się za statystyki.
http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/Umiej%C4%99tno%C5%9Bci_nabywane
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej