Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Isentor:
--- Cytat: Gunses w 14 Maj 2012, 21:20:57 ---Ale jak w ogóle chodzić z muszkietem u pasa O_O
--- Koniec cytatu ---
Na tej samej zasadzie co z mieczem tylko trzymasz muszkiet. Da się?
Elrond Ñoldor:
Lufą w duł. Zaczepienie do pasa przy na wysokości spustu.
Grison:
Wydaje mi się, że powinno się to skończyć, albo wydłubaniem oka, albo mocno sfatygowanymi jądrami. Wszak z tym trzeba chodzić. Długości broni palnej nie ustaliłeś przecież. Tak przy okazji, to brawa dla Ciebie, gdyż w końcu zdecydowałeś się łuków i kusz nie nazywać właśnie "bronią palną".
Isq, na litość boską... Nie rób z tego systemu śmieszniejszego niż jest. o.O
Poza tym, zdajesz sobie sprawę, że wg. Twojej logiki drewniany kij jest cięższy, niż stalowy miecz, prawda?
Patty:
--- Cytat: Grison w 14 Maj 2012, 21:31:17 ---Wydaje mi się, że powinno się to skończyć, albo wydłubaniem oka, albo mocno sfatygowanymi jądrami.
--- Koniec cytatu ---
Sam jakoś dałem radę przytroczyć replikę AK-47 do pasa i zarówno jądra, jak i oczy mam na miejscu. Da się, zapewniam.
Grison:
--- Cytat: Nif w 14 Maj 2012, 21:36:28 ---Sam jakoś dałem radę przytroczyć replikę AK-47 do pasa i zarówno jądra, jak i oczy mam na miejscu. Da się, zapewniam.
--- Koniec cytatu ---
Ja natomiast zapewniam, że AK-47 z drewnianą kolbą ma niespełna 0.9 metra. Muszkiet zaś prawie 1,5 metra.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej