Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Koza123:
--- Cytat: Dragosani w 29 Kwiecień 2012, 14:10:20 ---Możesz na mnie liczyć.
Julek się obija. Ja bym go poddał dymisji ze stanowiska radnego. Widłami i wściekłym tłumem.
--- Koniec cytatu ---
DRAGO! Myślałem, że chcesz powiedzieć, że nie wiem, co kto i ile robi! ;)
Pisałem już na PW, idę na tą wyprawę. Masz moje rogi, masz moją kozią bródkę.
Dragosani:
--- Cytat: Koza123 w 29 Kwiecień 2012, 14:13:47 ---DRAGO! Myślałem, że chcesz powiedzieć, że nie wiem, co kto i ile robi! ;)
--- Koniec cytatu ---
Po prostu fajna akcja byłaby z tego typu "dymisją" :/
Gunses:
--- Cytat: Dragosani w 29 Kwiecień 2012, 14:10:20 ---Możesz na mnie liczyć.
--- Koniec cytatu ---
No ja myślę! :P
--- Cytat: Dragosani w 29 Kwiecień 2012, 14:16:29 ---Po prostu fajna akcja byłaby z tego typu "dymisją" :/
--- Koniec cytatu ---
Każdy Radny wiedział co oznacza jego stanowisko i z czym to się je. Ja serio myślałem, że oni się będą umieli dogadać, a tu dupa ;| Swoją drogą, teraz myślę, że bym chciał być Radnym :P
Anv:
--- Cytat: Gunses w 29 Kwiecień 2012, 14:08:28 ---Informacja:
Dla wszystkich graczy których postacie są nowe, albo nie zasłynęły jakoś wielce w historii gry organizuję wątek fabularny. Swój początek miał on na zadaniu "Ni żywego ducha: ÂŻalnik na Wyrębach";
Już za kilka dni kolejne losy tejże historii. Jest to szansa dla młodych graczy, lub starych grających nierozwiniętymi postaciami na kawał dobrej zabawy.
Spokojnie, koksy będą też w to zaangażowani jeśli będą chcieli, ale włączyć się do fabuły będą mogli dopiero później.
Liczę na waszą aktywność.
Wątek który przygotowałem, został przez Isentora połączony z wątkiem głównym gry, dlatego może być ciekawie :)
--- Koniec cytatu ---
Zrozpaczony tym, iż nie wybrałem się na poprzednią część pomimo Twojej propozycji, uroczyście przysięgam, że knuję coś niedobrego i idę na tego kłesta.
Nessa:
--- Cytuj ---Darlenit powstał specjalny temat, żeby w nim dyskutować o Marancie i jego sprawach. Ten jest od pomocy związanej z grą, więc nie spamujmy tutaj.
--- Koniec cytatu ---
Mój błąd, a nie Jego. Wybaczta! :)
--- Cytuj ---Informacja:
Dla wszystkich graczy których postacie są nowe, albo nie zasłynęły jakoś wielce w historii gry organizuję wątek fabularny. Swój początek miał on na zadaniu "Ni żywego ducha: ÂŻalnik na Wyrębach";
Już za kilka dni kolejne losy tejże historii. Jest to szansa dla młodych graczy, lub starych grających nierozwiniętymi postaciami na kawał dobrej zabawy.
Spokojnie, koksy będą też w to zaangażowani jeśli będą chcieli, ale włączyć się do fabuły będą mogli dopiero później.
Liczę na waszą aktywność.
--- Koniec cytatu ---
Nie zapomnij o strachliwej ozdobie tej misji. Może teraz nie przegapię przeciwników...
--- Cytuj ---Swoją drogą, teraz myślę, że bym chciał być Radnym :P
--- Koniec cytatu ---
Masz za dobre i szczere serduszko do obalania władzy. Takich rzeczy się nie mówi! ;[
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej