Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Gunses:
Gotowanie, śpiewanie, układanie sonetów. Jak robiliśmy dawne ataki do v.2-3, to był pomysł, że od jakiegoś tam miejsca, potrafimy atakować z wierzchowców. Is powiedział, że jeździć umie każdy i atakować też. Tak więc w miarę umiejętności (akrobatyka) to pewnie będziesz mogła w granicach rozsądku robić różne wygibasy. Oczywiście krasnal, czy ork nie zrobi tego co człowiek, elf, a ci nie zrobią tego co wampir.
Gunses:
Adasiuuu! Czyli, co? Z całej trójki radnych tylko Ty się za coś bierzesz?
Gunses:
Informacja:
Dla wszystkich graczy których postacie są nowe, albo nie zasłynęły jakoś wielce w historii gry organizuję wątek fabularny. Swój początek miał on na zadaniu "Ni żywego ducha: ÂŻalnik na Wyrębach";
Już za kilka dni kolejne losy tejże historii. Jest to szansa dla młodych graczy, lub starych grających nierozwiniętymi postaciami na kawał dobrej zabawy.
Spokojnie, koksy będą też w to zaangażowani jeśli będą chcieli, ale włączyć się do fabuły będą mogli dopiero później.
Liczę na waszą aktywność.
Wątek który przygotowałem, został przez Isentora połączony z wątkiem głównym gry, dlatego może być ciekawie :)
Koza123:
--- Cytat: Gunses w 29 Kwiecień 2012, 13:29:24 ---Adasiuuu! Czyli, co? Z całej trójki radnych tylko Ty się za coś bierzesz?
--- Koniec cytatu ---
Ja mogę powiedzieć, że tak mi się właśnie wydaje. Ocian zrobił koloseum, to fakt. Ale Adaś robi wszystkie festyny.
Dragosani:
--- Cytat: Gunses w 29 Kwiecień 2012, 14:08:28 ---Informacja:
Dla wszystkich graczy których postacie są nowe, albo nie zasłynęły jakoś wielce w historii gry organizuję wątek fabularny. Swój początek miał on na zadaniu "Ni żywego ducha: ÂŻalnik na Wyrębach";
Już za kilka dni kolejne losy tejże historii. Jest to szansa dla młodych graczy, lub starych grających nierozwiniętymi postaciami na kawał dobrej zabawy.
Spokojnie, koksy będą też w to zaangażowani jeśli będą chcieli, ale włączyć się do fabuły będą mogli dopiero później.
Liczę na waszą aktywność.
Wątek który przygotowałem, został przez Isentora połączony z wątkiem głównym gry, dlatego może być ciekawie :)
--- Koniec cytatu ---
Możesz na mnie liczyć.
--- Cytat: Koza123 w 29 Kwiecień 2012, 14:08:38 ---Ja mogę powiedzieć, że tak mi się właśnie wydaje. Ocian zrobił koloseum, to fakt. Ale Adaś robi wszystkie festyny.
--- Koniec cytatu ---
Julek się obija. Ja bym go poddał dymisji ze stanowiska radnego. Widłami i wściekłym tłumem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej