Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (7/1739) > >>

Axel Ontero:

--- Cytat: Gunses w 29 Kwiecień 2012, 14:08:28 ---Informacja:
Dla wszystkich graczy których postacie są nowe, albo nie zasłynęły jakoś wielce w historii gry organizuję wątek fabularny. Swój początek miał on na zadaniu "Ni żywego ducha: ÂŻalnik na Wyrębach";
Już za kilka dni kolejne losy tejże historii. Jest to szansa dla młodych graczy, lub starych grających nierozwiniętymi postaciami na kawał dobrej zabawy.
Spokojnie, koksy będą też w to zaangażowani jeśli będą chcieli, ale włączyć się do fabuły będą mogli dopiero później.
Liczę na waszą aktywność.

Wątek który przygotowałem, został przez Isentora połączony z wątkiem głównym gry, dlatego może być ciekawie :)

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście, że się piszę. :)

Lord Hejgen:

--- Cytuj ---Informacja:
Dla wszystkich graczy których postacie są nowe, albo nie zasłynęły jakoś wielce w historii gry organizuję wątek fabularny. Swój początek miał on na zadaniu "Ni żywego ducha: ÂŻalnik na Wyrębach";
Już za kilka dni kolejne losy tejże historii. Jest to szansa dla młodych graczy, lub starych grających nierozwiniętymi postaciami na kawał dobrej zabawy.
Spokojnie, koksy będą też w to zaangażowani jeśli będą chcieli, ale włączyć się do fabuły będą mogli dopiero później.
Liczę na waszą aktywność.

Wątek który przygotowałem, został przez Isentora połączony z wątkiem głównym gry, dlatego może być ciekawie  :)
--- Koniec cytatu ---

Na mnie też możesz liczyć

Gunses:

--- Cytat: Nuda w 29 Kwiecień 2012, 14:36:52 ---Mój błąd, a nie Jego. Wybaczta! :)

--- Koniec cytatu ---
Ale nie wypadało oskarżać płeć piękną :P

--- Cytat: Nuda w 29 Kwiecień 2012, 14:36:52 ---Nie zapomnij o strachliwej ozdobie tej misji. Może teraz nie przegapię przeciwników...

--- Koniec cytatu ---
Nie powinnaś, już tak zrobiłem fabułę, żeby jakoś to się trzymało kupy :)

--- Cytat: Nuda w 29 Kwiecień 2012, 14:36:52 ---Masz za dobre i szczere serduszko do obalania władzy. Takich rzeczy się nie mówi! ;[

--- Koniec cytatu ---
Przecież to nawet nie ode mnie zależy :P Zresztą, to ich początki 'radowania' więc może jeszcze ogarną jakiś dobry plan :)

--- Cytat: Anvarunis w 29 Kwiecień 2012, 14:29:33 ---Zrozpaczony tym, iż nie wybrałem się na poprzednią część pomimo Twojej propozycji, uroczyście przysięgam, że knuję coś niedobrego i idę na tego kłesta.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Tzaro w 29 Kwiecień 2012, 14:54:18 ---Oczywiście, że się piszę. :)

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Altaïr Ibn-La'Ahad w 29 Kwiecień 2012, 15:05:34 ---Na mnie też możesz liczyć

--- Koniec cytatu ---
W takim razie śledźcie co się dzieje w mieście. Zapewne jak się zacznie, to jeszcze na festynie :)

Julian:
Napisałem już wczoraj do Isa na ten temat. Czekam na jego odpowiedź.
Więc już się możecie kłócić o stołek.

Gunses:
No zupełnie jak Gordian. Zamiast wziąć się do roboty, to uciekają ;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej