Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Skyrim

<< < (3/7) > >>

Hagmar:

--- Cytat: Isentor w 20 Luty 2012, 19:45:13 ---

Btw. ktoś szukał daedrycznych artefaktów? Osobiście zebrałem już niemal wszystkie. Podoba mi się pierścień, który daje mi możliwość kanibalizmu. Wygodny patent, kiedy zabraknie miksturek, a ciał wrogów pełno. <anioł>

Ktoś gra magiem, albo łucznikiem? Panowie jakie rasy? Może jakieś słit fotki?

--- Koniec cytatu ---

Gdzie jest ten pierścień? Z daedrycznych mam gwiazde Azury, łabadżak, coś od Meridi i brzytwe Dagona. Gram nordem "all in one".

Isentor:
W Markarcie startujesz to zadanie. W tych dwemerskich ruinach, gdzie przeprowadzane są wykopaliska archeologiczne jeden z kapłanów zleca Ci zadanie zajęcia się nieumarłymi w grobowcu. Okazuje się, że napotykasz wtedy kanibali, którzy zapraszają Cię na ucztę. I tak zaczyna się zadanie.

Elrond Ñoldor:
Z racji iż mam wolne łącze, kumpel ściągnie mi i sobie Skajrima z chomika. Tylko on coś gdzieś chyba w CD-A wyczytał, że nie można go całkiem odinstalować z kompa. ÂŻe cośtam zostaje itp. I się boi. Prawda to?

Isentor:

--- Cytat: Elrond w 20 Marzec 2012, 17:46:58 ---Z racji iż mam wolne łącze, kumpel ściągnie mi i sobie Skajrima z chomika. Tylko on coś gdzieś chyba w CD-A wyczytał, że nie można go całkiem odinstalować z kompa. ÂŻe cośtam zostaje itp. I się boi. Prawda to?

--- Koniec cytatu ---
Jak po każdej grze, zostają stany zapisu gry w moich dokumentach i wpis w rejestrze.

Elrond Ñoldor:
Nic więcej? ÂŻadne dziwne pliki, wysyłające naszą historię internetową i działania na kompie do Korei Pn i USA?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej