Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Skyrim
Isentor:
--- Cytat: Elrond w 20 Marzec 2012, 21:53:34 ---Nic więcej? ÂŻadne dziwne pliki, wysyłające naszą historię internetową i działania na kompie do Korei Pn i USA?
--- Koniec cytatu ---
Jeśli ktoś coś takiego umieści w swojej wersji i rozpowszechni ją w internecie to czemu nie. Nie mniej jednak o niczym takim nie słyszałem.
Elrond Ñoldor:
To spoko.
Robben:
Nie grałem, ale czy ta gra jest tak samo nudna jak Morrowind?
Isentor:
--- Cytat: Menda w 19 Czerwiec 2012, 18:58:11 ---Nie grałem, ale czy ta gra jest tak samo nudna jak Morrowind?
--- Koniec cytatu ---
Mnie Morrowind nie nudził. Napisz co Cie w nim nudziło. Będzie łatwiej odpowiedzieć na Twoje pytanie.
Robben:
TES to dobra seria, ale na dłuższą metę jest to nudna gra. Morrowind po dłuższej rozgrywce jest nudny. Poświęcanie czasu na dyskusję z postaciami to frustrujący proces, chyba że pominiemy czytanie dialogów, ale i tak zwiedzanie i odkrywanie sekretów tak ogromnego świata to po jakimś czasie nużące zajęcie i powoduje, że nie chce się grać dalej. Raz przeszedłem i odkryłem większość świata, ale drugi raz nie chciałoby mi się tego robić. Bardziej mechanizm rozgrywki Obliviona mi się podobał, ale zamykanie bram do otchłani też było nudne. Mimo to i tak lepiej mi się w niego grało niż w Morrowinda, który wydawał mi się zawsze trochę drętwy. Zresztą kto w ogóle w 100% ukończył którąś z części TES-a? Wątpię, żeby komuś się chciało. A może jestem graczem, który woli być mimo wszystko prowadzony za rączkę przez całą rozgrywkę? Może dlatego tylko raz Mordka ukończyłem i dwa razy Obliviona, a każde późniejsze podejście kończyło się przerwaniem grania w połowie rozgrywki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej