Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Konflikt

<< < (2/3) > >>

got2:
Gothic 4 jest "inne". Wejdź sobie na minusy g4 czy jakoś tak i tyle lub rób opowiadanie. Ale ja tam nie mówię że widać spore różnice.

NARA W 2012 !

Gordian Morii:
Taa, szkoda tylko, że to gówno jest na stronie CD Project ocenione na 4/5, w grach online 6.6/10 dalej nie sprawdzałem.
Jednemu się podoba, drugiemu nie. Koniec. Dwie różne gry. Nie widzę celu w przekonywaniu mnie co jest dobre a co złe.

Koza123:
Z tą różnicą, że ta gra trafia w większości nie do ludzi typu: pracownicy CD projekt, tylko do zwykłych graczy... I czyja opinia jest tu ważniejsza?

exxeldj:
Ludzie,większość z was bluzga G4 po wieloma względami zniechęcając do tego innych,wymieniając jego błędy,czy w/w już wątek o tym,że nie steruje się "BEZIM"...czas zaeragować i powiedzieć proste zdanie..Gothic to wciąż gothic...każdy fan i za niego się weźmie..fakt faktem,że trochę głupio się porobiło,zwłaszcza w prostocie Gothic 4 np: Niewidzialne ściany na styl amerykański,to już nie ta fabuła i moim zdaniem Gothic powinien trochę rozwinąć inaczej fabułę bo przecież....Ileż można ratować ten świat :)...Ale pamiętajcie,że to ciągle gothic

Elrond Ñoldor:
Nie. To Arcania. Gothic zakończył się gdy Bezimienny zadecydował jak wykorzystać artefakty Adanosa. Później był definitywny koniec Gothica.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej