Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Konflikt

<< < (3/3)

got2:
Wszyscy wiemy co to jest solidarność. A więc może komu się podobać Gothic Arcania, a innym nie. Może ktoś lubi grać w Gothic ale na tawernę nie wchodzi. Więc po co się sprzeczać czy ten czy tamten Gothic jest głupi/dobry. WAÂŻNE JEST ÂŻE KTOÂŚ TO GRA I TYLE.  Mozę Gothic 4 ma trochę ułatwiona grę, ale w każdej grze musimy zabijać lub ratować. To jest moje zdanie.

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Got2 w 23 Styczeń 2012, 07:41:30 ---Wszyscy wiemy co to jest solidarność.

--- Koniec cytatu ---

<huh>

--- Cytat: Got2 w 23 Styczeń 2012, 07:41:30 ---Wszyscy wiemy co to jest solidarność. A więc może komu się podobać Gothic Arcania, a innym nie. Może ktoś lubi grać w Gothic ale na tawernę nie wchodzi. Więc po co się sprzeczać czy ten czy tamten Gothic jest głupi/dobry. WAÂŻNE JEST ÂŻE KTOÂŚ TO GRA I TYLE.  Mozę Gothic 4 ma trochę ułatwiona grę, ale w każdej grze musimy zabijać lub ratować. To jest moje zdanie.

--- Koniec cytatu ---

To ma być argument? Bosz... Moje zdanie jest znane. Arcania to gówno. Z chęcią pokłócę się z kimś kto myśli inaczej...

Aharo:
Ja bym powiedział inaczej. Czyli się kłócimy?
Takie gówno to, aż nie jest. Dzięki tej części możemy zwiedzić Wyspy Południowe (fakt nie wszystkie) i sobie popatrzeć na Beziego z oczu bohatera. Gra jest do dupy, ale nie wchodzi aż tak daleko żeby było gównem. G4 jest strasznie monotonne i to jest największy minus. Aby iść dalej zaj*b tego i tamtego potem zanieść tamtemu, żeby tamten Cie przepuścił. To są takie wielkie minusy tej gry, no i jeszcze łatwa, zbyt łatwa. Liczę że US podniesie trochę poziom... Chociaż trochę. Tak, więc  Arcania to nie gówno, jest tylko do dupy, ale nie sięga tak daleko by być gównem.

got2:

--- Cytat: Aharo w 24 Styczeń 2012, 17:32:37 ---Ja bym powiedział inaczej. Czyli się kłócimy?
Takie gówno to, aż nie jest. Dzięki tej części możemy zwiedzić Wyspy Południowe (fakt nie wszystkie) i sobie popatrzeć na Beziego z oczu bohatera. Gra jest do dupy, ale nie wchodzi aż tak daleko żeby było gównem. G4 jest strasznie monotonne i to jest największy minus. Aby iść dalej zaj*b tego i tamtego potem zanieść tamtemu, żeby tamten Cie przepuścił. To są takie wielkie minusy tej gry, no i jeszcze łatwa, zbyt łatwa. Liczę że US podniesie trochę poziom... Chociaż trochę. Tak, więc  Arcania to nie gówno, jest tylko do dupy, ale nie sięga tak daleko by być gównem.

--- Koniec cytatu ---

Oto mi chodzi. Arcania nie jest aż takim gównem. Niektórzy lubią lub nie lubią tej gry inni ja poważają. Nie kłóćmy się z powodu tej gry bo to TAWERNA GOTHIC.

Mogul:
O matko bosko. Odświeżam, bo tak. Ja hejtuję tą grę z prostego powodu. Bo to nie jest już Gothic. Jedyne co ma z tym spólnym, to nazwy. Równie dobrze by tego mogło nie być, a gra by mogła istnieć. Te nazwy, czyt. imiona itepe. zostały wykorzystane tylko po to, by sprzedać ją większej części ludu. To więc porównanie do gówna jest jak najbardziej na miejscu. Arcania jest shitem, która próbowała wybić się przy pomocy tytułu jaki jest Gothic. Więc w oczach fana, to jest nóż w plecy dla niego. I nie jestem fanatyczny, patrzę na to trzeźwo i nie wiem jak bronić tą grę. Gdyby miała ona inną historie, inne postacie to może bym się do niej przekonał. Tak jestem na nie. ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej