Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (142/419) > >>

Lithan le Ellander:
Chodzi o to, że teraz trochę szkoda, że najbardziej popularna broń nie może zostać wyuczona. W Gothicu było kilku nauczycieli gdzie dało sie wyuczć na 100% miecza w każdej gildii. I każdy latał z miecze.

Adaś:

--- Cytat: Aurius w 17 Sierpień 2013, 09:06:32 ---Wiń Sada i tworzenie nowej organizacji :P

--- Koniec cytatu ---
No właśnie a nie mnie. Moja wina że nie mogę się odnaleźć w żadnej z aktualnych gildii? ;[ Mnie tam wystarczy dostęp do miecza nawet tylko na 75% i ewentualnie jakieś inny ciekawy skill, nie koniecznie specjalizacja walki.

Lithan le Ellander:
Doprawdy dziwie sie. Kiedyś był przymus wstąpienia do organizacji i czy bolało czy nie, każdy sobie coś wybrał. To tak jakby chcieć przejść G2 bez przynależności do jakiejś Gildii.
Ale wlazł G3 i wszystko spieprzył ;/

Adaś:
Też tego nie lubię w G3, tylko tu jest inna sytuacja. Na dzień dzisiejszy naprawdę nie wiem gdzie mógłbym dołączyć, aby gildia współgrała z moim pomysłem postaci. Co do umiejętności to najlepiej rozłożyć Viciousa na wszystkie gildie, a Isu ma projekt Jataganu jako broni na 100% niech to w drąży, skoro już to jest gotowe.

Aurius:
Jatagan? Assasyńskie ostrze z Revelations? Broń głównie dawnych muzułmanów i ludów pustyni? Ciekawie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej