Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Adaś:
Zgadza się, kiedy tylko wiedzialem że nie będę narazie miał gildii, to pogadałem z Iskiem i to opracowałem. Ale kiedy i czy w ogóle to doda to nie wiem
Elrond Ñoldor:
Mówiłem już. Każdy powinien wybrać co chce.
Isentor:
--- Cytat: Elrond w 17 Sierpień 2013, 12:29:40 ---Mówiłem już. Każdy powinien wybrać co chce.
--- Koniec cytatu ---
Najlepiej to usuńmy organizacje, bo po co różnorodność.
Gordian Morii:
Adaś ma rację, niekiedy po prostu nie masz ochoty przynależeć do żadnej z gildii, bo ani Ci do palladyna, ani do assasyna, ani do wampira. Zazwyczaj w MMO masz do wyboru sześć klas.
Kapłan, mag, łotr, 1H, 2H i ranger. I wtedy każdy może się mniej więcej sprecyzować się gdzie chce dołączyć. A w Marancie czasem warto pozostać bezgildyjny, żeby móc tworzyć swoją wizję postaci. Bo chociażbym na głowie stanął to nie wyrobię ze swojego ludzia łowcy, który będzie zarabiał na polowaniach, bo taki łowca musi być członkiem wampirów. Alchemik? Też nie bardzo, bo to tylko u magów.
Elrond Ñoldor:
--- Cytat: Isentor w 17 Sierpień 2013, 18:49:29 ---Najlepiej to usuńmy organizacje, bo po co różnorodność.
--- Koniec cytatu ---
Różnorodność robioną na siłę, która podoba się tylko tym, którzy nie muszą się nią bawić?
Wyjaśnij mi, na co wampirom kij.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej