Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Julian:
--- Cytat: Isentor w 25 Marzec 2012, 20:11:18 ---Na jakiej zasadzie? Tzn. chodzi mi o mechanikę przykładowej ochrony szlaku.
--- Koniec cytatu ---
Zakładamy wyprawę o teoretycznej nazwie "Szlak X - Y" i zamiast najmu wojowników w karczmie (choć czasami będzie to potrzebne) szlak ochrania dana organizacja. Reszta zależy od MG prowadzącego wyprawę. Gdy tabor napadnie zgraja zbójów ochrona ma obowiązek przepędzić ich. Pełna prostota.
Gunses:
Ale to działało już samo. Każdy ochraniał swoją karawanę we własnym zakresie.
Adaś:
Co do pomysłu Arusia to popieram.
A teraz tak czemu wszyscy olewają naszego doktora zło Dragosaniego?
--- Cytuj ---Od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy nie warto by było zrobić w każdej dzielnicy tematu "Ulice". Tak, aby gracze mieli gdzie pisać, podczas spacerów, czy wracając wspólnie z karczmy. Bo w chwili obecnej trzeba kombinować z pisaniem np. w tematach z domami. Niby niewiele, a myślę, że takie tematy byłyby całkiem miłym akcentem.
--- Koniec cytatu ---
Pomysł powyżej wg mojego małego mniemania jest dobry, a w szczególności dlatego że teraz przy domostwach zaczęło się coś ruszać i nie ma tam całkowitej ciszy. A fajnie jest coś takiego co się tam dzieje poczytać, a takie nazwy jak zauważył było by to uproszczeniem dla opisującego oraz ciekawsze.
Powiedziałem Haugh!
Koza123:
--- Cytat: Adaś w 26 Marzec 2012, 20:15:19 ---Co do pomysłu Arusia to popieram.
A teraz tak czemu wszyscy olewają naszego doktora zło Dragosaniego? Pomysł powyżej wg mojego małego mniemania jest dobry, a w szczególności dlatego że teraz przy domostwach zaczęło się coś ruszać i nie ma tam całkowitej ciszy. A fajnie jest coś takiego co się tam dzieje poczytać, a takie nazwy jak zauważył było by to uproszczeniem dla opisującego oraz ciekawsze.
Powiedziałem Haugh!
--- Koniec cytatu ---
Popieram.
Isentor:
- Dodać tematy z ulicami w działach głównych.
- Przemianować wartość nominalną waluty.
- Zmienić cenę kruszcu.
- Poprawić statystyki ekwipunku.
- Poprawić i zaktualizować statystyki broni i odzienia.
- Przebudować magię.
- Przebudować umiejętności.
- Poprawić statystyki przeciwników.
O czymś z proponowanych rzeczy zapomniałem?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej