Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (120/419) > >>

Koza123:

--- Cytat: Julian w 25 Marzec 2012, 18:29:18 ---Proponuje, aby wszystkie organizacje miały obowiązek zapewnienia ochrony takiemu szlakowi handlowemu. Wyprawa = ochrona Bractwa, potem Krówków itd.

--- Koniec cytatu ---
Bez sensu. Obowiązek? To może dotyczyć Szwadronu, w końcu oni są na usługach króla. Bractwo też mogłoby bronić takich szlaków. A takie Kruki? Co im do tego? Kruki mają lepsze zajęcia niż uganianie się za kupcami. No, chyba, że na swoim terenie, tj. wokół swojej siedziby.

Hagmar:

--- Cytat: Koza123 w 25 Marzec 2012, 18:45:37 ---Bez sensu. Obowiązek? To może dotyczyć Szwadronu, w końcu oni są na usługach króla. Bractwo też mogłoby bronić takich szlaków. A takie Kruki? Co im do tego? Kruki mają lepsze zajęcia niż uganianie się za kupcami. No, chyba, że na swoim terenie, tj. wokół swojej siedziby.

--- Koniec cytatu ---
Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość. Krukom powinno zależeć na pieniądzach.

Koza123:
Ale mielibyśmy to robić za darmo? To jaki w tym nasz interes. A co do tego, że to Twoja ziemia, to mam tego pełną świadomość. Tylko, co Kruki mają do ochrony szlaków handlowych? Za darmo?

Hagmar:
Gdzie pisze że za darmo?  :o . Za darmo to wode w karczmie masz co najwyżej xD

Isentor:

--- Cytat: Aragorn w 25 Marzec 2012, 17:35:05 ---Podobnie jak organizacja, z własnym działem (siedzibą) tyle że otwartym dla wszystkich chętnych. Weźmy VKH, zajmowalibyśmy się np. organizowaniem dużych szlaków handlowych, korsarstwem itp. Co inni by dodali?

--- Koniec cytatu ---
Osobne działy dla "czegoś co oferuje pracę"? Nie uważasz, że to przesada zważywszy, że nie wykreowaliśmy jeszcze żadnej koncepcji. Stawiam na rozwiązanie, zabrać się za to i brać to co jest niezbędne. Nie zaś tworzyć niepotrzebne rzeczy.

--- Cytat: Julian w 25 Marzec 2012, 18:29:18 ---Proponuje, aby wszystkie organizacje miały obowiązek zapewnienia ochrony takiemu szlakowi handlowemu. Wyprawa = ochrona Bractwa, potem Krówków itd.

--- Koniec cytatu ---
Na jakiej zasadzie? Tzn. chodzi mi o mechanikę przykładowej ochrony szlaku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej