Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Sado:
Wypada ogarnąć ceny wszelkich skór, materiałów, etc, bo teraz oszacowanie ceny takiego czegoś:
1xNazwa odzienia: Pancerz mistrzów
Rodzaj: zbroja miękka
Typ: strój z kaftanem skórzanym
Wytrzymałość: 11
Opis: Prestiżowy tytuł Mistrza przysługuje bardzo wąskiej grupie Kruków, których zasługi dla organizacji są bardzo duże, a konto udanych i (co najważniejsze) bezproblemowych akcji wzbudza podziw nawet najstarszych. W ramach wdzięczności za służbę każdy z nowo mianowanych Mistrzów otrzymuje unikatowy pancerz wykonany z najlepszego jedwabiu i niezwykle wytrzymałej skóry hydry. Ubiór ten nie dość, że doskonale wygląda to jeszcze zapewnia świetną ochronę w czasie walk, które na tym poziomie doświadczenia należą do rzadkości. Pancerz wykonany został z 150 kawałków jedwabnego płótna i 50 kawałków skóry hydry.
Wymagania: Używanie zbrój miękkich
jest niemożliwe. Proponuję to zrobić wspólnymi siłami.
Gunses:
Podpinam się pod prośbę Sado i proszę o wyznaczenie ceny trofeów.
Dragosani:
Jakoś moja propozycja została zignorowana przez władze, więc piszę raz jeszcze.
--- Cytat: Dragosani w 29 Luty 2012, 21:36:51 ---Od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy nie warto by było zrobić w każdej dzielnicy tematu "Ulice". Tak, aby gracze mieli gdzie pisać, podczas spacerów, czy wracając wspólnie z karczmy. Bo w chwili obecnej trzeba kombinować z pisaniem np. w tematach z domami. Niby niewiele, a myślę, że takie tematy byłyby całkiem miłym akcentem.
--- Koniec cytatu ---
Koza123:
--- Cytat: Dragosani w 13 Marzec 2012, 16:56:34 ---Jakoś moja propozycja została zignorowana przez władze, więc piszę raz jeszcze.
--- Koniec cytatu ---
A ja przypomnę, że to popieram. W 100 %. Miasta powinny być urozmaicone o nowe lokacje. Takimi właśnie byłyby w mojej opinii ulice. Gracz miałby większe pole do popisu.
Elrond Ñoldor:
I znowu zostanie zignorowany :/
--- Cytuj ---Od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy nie warto by było zrobić w każdej dzielnicy tematu "Ulice". Tak, aby gracze mieli gdzie pisać, podczas spacerów, czy wracając wspólnie z karczmy. Bo w chwili obecnej trzeba kombinować z pisaniem np. w tematach z domami. Niby niewiele, a myślę, że takie tematy byłyby całkiem miłym akcentem.
--- Koniec cytatu ---
Jestem za!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej