Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (407/419) > >>

Canis:
Moją propozycją jest aby ktoś przejął kontrolę nad nieużywaną, stygnącą ze swojej temperatury częścią gry jaką jest Archipelag Chatal oraz Garuga.

Jako ze nie będę wchodził tak o codziennie już sprawdzać i doglądać a przerwy w mojej obecności (tak jak w  aktywności od bardzo dawna) będą okrutnie długie.

Zatem prosił bym Króla, Izbę lordów i Radę królewską o wyznaczenie nowego opiekuna archipelagu, który wniesie nowe życie w ten świat i zechce go prowadzić, lub po prostu... zakończyć jego istnienie jako części gry poza działem wypraw :) . [member=1]Isentor[/member] @Anette Du'Monteau [member=16647]Thalen[/member] [member=25802]TheMo[/member] [member=26505]Marduke Znikąd[/member] [member=312]Dragosani[/member] [member=24422]Melkior Tacticus[/member] [member=268]Devristus Morii[/member] [member=26504]Aldyn[/member] @Szarlej .

A ja... wraz z zakończeniem wyprawy i powrotem Evening i Kenshina do Atusel, pojawię się dopiero gdy będę potrzebny, przydatny, o ile kiedykolwiek będę ;) . Canisek odchodzi więc można nabierać ochotę na grę :D ! Może znowu akcja: Canis odchodzi = wielki powrót? xD Może warto spróbować ;) . Serio mówię bez żartów czy czegoś tam :D .

Kazmir MacBrewmann:
Mam pomysła. Chodzi o domki i kp. W domkach mamy sekcje "posiadane przedmioty". Po co? Skoro teraz mamy KP. Proponuję by na samym dole kp dodać sekcję "posiadane przedmioty". Ułatwi to gre, upraszczając zmiane eq.

Dragosani:
Nie wszystkie przedmioty nosisz przy sobie. Ta rubryka w domu jest na przedmioty, których nie masz przy sobie.

TheMo:
Zobacz sobie ile np. ja mam przedmiotów w domku. Ile ma Drago, Eve, ile ty miałeś Melkiorem czy Aragornem. I teraz upchnij to wszystko w KP, dodaj jeszcze kodowanie etc. Stanie się to mało czytelne, a dołoży więcej zbędnej roboty.

Kazmir MacBrewmann:
No w sumie racja

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej