Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (395/419) > >>

Rakbar Nasard:
ÂŻebyśmy się źle nie zrozumieli -  ja nie mam do nikogo pretensji, nikogo nie oskarżam. Po prostu uważam, że nie warto karać wszystkich, bo jest gro osób, którzy nigdy w Izbie nie byli, a ponoszą odpowiedzialność za obecną sytuacje. Tylko tyle.

Funeris Venatio:

--- Cytat: Silion aep Mor w 02 Lipiec 2015, 09:33:01 ---Kurde koles masz wielkie propsy za ta wypowiedz  <fajka>

Niechaj ujrzy to [member=268]Devristus Morii[/member]

--- Koniec cytatu ---
Rakbar ma wielkie propsy? Ja tam słyszę identyczne postulaty co kilka dni. Co nie zmienia faktu, że, tak jak zawsze, do owego postulatu się przyłączam.

Silion aep Mor:

--- Cytat: Funeris Venatio w 02 Lipiec 2015, 09:56:05 ---Rakbar ma wielkie propsy? Ja tam słyszę identyczne postulaty co kilka dni. Co nie zmienia faktu, że, tak jak zawsze, do owego postulatu się przyłączam.

--- Koniec cytatu ---

Co nie zmienia faktu iz teraz walnal super wnioskiem. Najemnictwo to skomplikowana ustawa i potrzebuje czasu.

Szarleǰ:
Z góry muszę was przeprosić, ale nie do końca jestem w temacie, bo sam wróciłem do gry już po tym, jak najemnictwo zostało zablokowane i odkąd zostałem kanclerzem ten stan nie uległ żadnej zmianie. Dlatego przede wszystkim muszę zadać pytanie: jak to ma wyglądać? Czy chcecie, bym zaakceptował wadliwą mechanikę tej ustawy? Na czym polega cały problem, czemu zostało to zawieszone i czemu uważacie, że najemnictwo powinno zostać odblokowane w tej formie, w której jest obecnie, mimo, że prace nad nim nadal trwają.

Na ten moment jestem raczej na "nie". Tak jak mówiłem, nie znam do końca tematu, ale faktem, jest, że z jakiegoś powodu najemnictwo zostało zawieszone do czasu poprawienia ustawy, a ja nie chce brać odpowiedzialności za konsekwencje odblokowania go.

Silion aep Mor:
Odblokowac by dotychczasowo pracowalo na starej ustawie "Niewolnictwo" jak wczesniej, do czasu uchwalenia "Najemnictwa". Zostalo zablokowane po spinie pana Devristusa z panem Salazarem. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej