Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Rakbar Nasard:
Ok, dodałem. Sam zamysł się nie zmienił, po prostu doprecyzowaliśmy zasady, zatem wszyscy ci, co ich nie spełnili nie powinni otrzymać wynagrodzenia.
Silion aep Mor:
[member=25349]Szeklan z Tihios[/member] Chodzi o zasady kultury i oto ze jak themo cos mowil to nie wpieprzamy mu sie z czyms innym ;) I nie spamujmy juz ;)
Creed Canue:
[member=4775]Rakbar Nasard[/member] ukarać go w takim razie jak aranu, jakieś lekkie stłuczenie.
Rakbar Nasard:
Mam propozycje taką, aby odblokować wszystkich niewolników/ najemników. Zablokowanie ich, jak widać, nie przyniosło żadnego skutku, jeśli chodzi o przyspieszenie prac nad zasadami gry, bo w chwili obecnej nawet gdyby projekt był gotowy to i tak sprawa stałaby ze względu na brak Isentora.
Dlatego nie widzę sensu karać wszystkich graczy za nieobecność Isentora, opieszałość Izby czy cokolwiek innego. Mnie to szczególnie nie przeszkadza, ale sytuacja jest dość marna.
Silion aep Mor:
--- Cytat: Rakbar Nasard w 02 Lipiec 2015, 09:27:22 ---Mam propozycje taką, aby odblokować wszystkich niewolników/ najemników. Zablokowanie ich, jak widać, nie przyniosło żadnego skutku, jeśli chodzi o przyspieszenie prac nad zasadami gry, bo w chwili obecnej nawet gdyby projekt był gotowy to i tak sprawa stałaby ze względu na brak Isentora.
Dlatego nie widzę sensu karać wszystkich graczy za nieobecność Isentora, opieszałość Izby czy cokolwiek innego. Mnie to szczególnie nie przeszkadza, ale sytuacja jest dość marna.
--- Koniec cytatu ---
Kurde koles masz wielkie propsy za ta wypowiedz <fajka>
Niechaj ujrzy to [member=268]Devristus Morii[/member]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej