Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (382/419) > >>

Gordian Morii:

--- Cytat: Isentor w 10 Luty 2015, 22:45:49 ---No chłopaki nie mam już jak was bronić. :D Przypał. <ignorant> Tak masz rację, pokazałeś dokładnie w czym przesadzili. Tak zgadzam się, że kilka rzeczy można ująć inaczej i projekt przejdzie. ;)

--- Koniec cytatu ---

I tu nie chodzi mi żeby od razu sobie podkładać nawzajem świnie tylko wyjść i po ludzku powiedzieć. "Tu dalibyśmy to, a tu to. Jesteś autorem pomysłu zgadzasz się na te zmiany czy robisz coś innego?"
Ale nie, bo u nas muszą panować standardy polskiego rządu. "O znaleźliśmy błąd, brakuje przecinka. Wypad. Odrzucone! Mamy w dupie, idziemy haratnąć w gałę."

Isentor:

--- Cytat: Gordian Morii w 10 Luty 2015, 22:53:34 ---I tu nie chodzi mi żeby od razu sobie podkładać nawzajem świnie tylko wyjść i po ludzku powiedzieć. "Tu dalibyśmy to, a tu to. Jesteś autorem pomysłu zgadzasz się na te zmiany czy robisz coś innego?"
Ale nie, bo u nas muszą panować standardy polskiego rządu. "O znaleźliśmy błąd, brakuje przecinka. Wypad. Odrzucone! Mamy w dupie, idziemy haratnąć w gałę."

--- Koniec cytatu ---
Oj przecież Fun napisał, że to poprawić należy i spoko loko. ;)

Xvier aep Deler:
Zrobiła sie lekka gówno burza... Trochę było o co...
Ale zauważyłem ze izba lordow nie do końca pracuje tak jak to było w zamyśle, stała sie maszynka do przepychania gotowców, bądź ich odrzucania, do tego sie ociąga. Może lepiej bedzie jak po dostaniu projektu w takim stanie jak dzisiaj są proponowane izba nie stwierdzi czy sie nadaje, czy nie, a weźmie taki projekt na warsztat i wspólnie z graczem doprowadza go do końca?

Isentor:
Izba Lordow ma bardzo dluga liste projektow nad ktorymi pracuje od zera, w koncu wybraliscie elektow za okreslony program.

Dorzucanie do tego niegotowych projektow od graczy a wrecz samych pomyslow dowala im jeszcze wiecej pracy. Dlatego to sa projekty graczy a nie pomysly graczy. One maja byc gotowe tak by elekci odeslali ew feedback co nalezy poprawic, nie zas robili caly projekt od podstaw za gracza. Drobne, kosmetyczne poprawki i tak od razu nanoszone sa przez izbe zanim trafi to pod glosowanie i do mnie po podpis. Tak wiec zly pomysl. Chyba ze chcesz dac przyklad i dolaczyc do izby bo akurat jeden wakat sie zwolnil. Dowalac komus pracy zawsze jest latwiej i wygodniej.

Stisla:
Wiadomo, że projekty całkowicie niezgodne z mechaniką gry, czy też wykraczające poza możliwości postaci czy czegokolwiek innego, tudzież dublujące inne powinny być odrzucane. To rozumiem, ale wypada podać powody takich decyzji.
Ja jestem nowy, za miesiąc czy dwa spróbuje coś tam nabazgrać i niezbyt obeznany na pewno coś schramole, więc mój projekt będzie odrzucony w przedbiegach. Chciałbym jednak wiedzieć co poprawiać na przyszłość, jeśli rozumiecie o co mi chodzi. To ma być zabawa w naukę, a nie egzamin końcowy z wiedzy ogólnej wszechświata. Zlitujcie się panusy. ;)

Byłbym także za tym by projekty ciekawe, a wymagające poprawek nosiły nasiona współpracy. Lordowie powinni wyraźnie napisać: "to i to do wymiany, ponieważ...". Wyjaśnienie "nie bo nie", w tak rozwiniętym systemie gry nie może mieć miejsca. Szanujmy się, ale także i pracę Lordów. Dlatego skoro mają nawał pracy to może wydłużyć lepiej czas podejmowania decyzji(choć ja sie skłaniam do podjęcia dysputy osoby składającej projekt z lordami), tak by sensowne innowacje miały rację bytu...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej