Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (383/419) > >>

Rakbar Nasard:
Jest taka opcja aby podwoić lub potroić wiadomości na stronę w czacie? To bardzo irytujące kiedy przepadają wiadomości które chciałoby się przeczytać.

Sajid ibn Ahmann:
W imionach Mauren jest błąd czysto logiczno-gramatyczny. Kobiety chyba nie noszą się mianem Isabelle syn Thora/czy tam Groma. Skoro już mamy arabską wymowę to dla kobiet zgodnie z językiem powinno być ibna.

TheMo:
Brakuje mi łucznika w bestiariuszu więc skleciłem coś takiego. Opis dodam na dniach. Proszę o sprawdzenie.
http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/K%C5%82usownik

Isentor:

--- Cytat: TheMo w 13 Luty 2015, 18:45:48 ---Brakuje mi łucznika w bestiariuszu więc skleciłem coś takiego. Opis dodam na dniach. Proszę o sprawdzenie.
http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/K%C5%82usownik

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Isentor w 06 Grudzień 2014, 22:34:57 ---Każdy gracz może dowolnie rozwijać system RPG Marant swoimi projektami, dopóki nie ingerują one w mechanikę i uniwersum gry. Projekty nowych potworów, lokacji, NPC od wypraw itp. można dodawać samodzielnie bez konieczności akceptowania wpisu na wiki przez kogokolwiek. Należy jednak pamiętać, że w przypadku wprowadzenia błędnego wpisu zostanie on wykluczony z zasad gry przez Radnych Królewskich do momentu jego poprawy przez autora.

Gotowe projekty nowych umiejętności, przedmiotów, zaklęć, odzień, broni itp. przygotowane na wiki i forum dyskusyjne w odpowiednim kodowaniu i wymaganym zapisie należy publikować Izbie Lordów w tym temacie. Po przedłożeniu projektu Lordowie Elekci mają do 30 dni na wprowadzenie lub odrzucenie nowych zasad do gry na podstawie wymogów opisanych w konstytucji. Lordowie Elekci na bieżąco opublikują stan swojej pracy, dlatego zgłoszenie kolejnego projektu może nastąpić dopiero w momencie, gdy poprzedni przedłożony Izbie Lordów projekt zostanie uchwalony.

--- Koniec cytatu ---
W razie co przypominam.

TheMo:
Wiem o tym. Dałem to, żeby ktoś przejrzał, abym nie dodał przeciwnika z błędami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej