Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (340/419) > >>

Gordian Morii:

--- Cytat: Isentor w 26 Lipiec 2014, 23:19:57 ---Gordiu czy z takim kodowaniem nie wygląda lepiej? http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Klimat_Valfden

--- Koniec cytatu ---

Jak dla mnie kodowanie może być, tylko nie zamykaj mi tego tematu, bo będę go uzupełniał o ewentualne nowe potwory, tak raz w miesiącu. Raczej nikt nie będzie się tam bawił, a w razie dodania nowych lądów, czy  właśnie roślin to będę sobie mógł to edytować.

Isentor:

--- Cytat: Gordian Morii w 26 Lipiec 2014, 23:28:49 ---Jak dla mnie kodowanie może być, tylko nie zamykaj mi tego tematu, bo będę go uzupełniał o ewentualne nowe potwory, tak raz w miesiącu. Raczej nikt nie będzie się tam bawił, a w razie dodania nowych lądów, czy  właśnie roślin to będę sobie mógł to edytować.

--- Koniec cytatu ---
Ok, dodaj tylko do zasad. ;)

Lucas Paladin:
Pytanie: czy Dev w ogóle będzie coś ruszać z Ranaarami i Taurenami? Bo to stoi puste już od dłuższego czasu, a może wiele ciekawych rzeczy tam wprowadzić.

Isentor:
Jesli ktos chce sie za to zabrac mozemy wstepnie pogadac. Na koncepcje Deva czekamy juz nieco za dlugo.

Lucas Paladin:
Ja bardzo chętnie. Daj mi parę dni na znalezienie jakiegoś ogólnego pomysłu, przedstawię go na wiki, np.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej