Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (279/419) > >>

Hagmar:

--- Cytat: Gunses w 13 Czerwiec 2014, 14:58:36 ---Chciałbym aby w Marancie za pewną znaczną kwotę i talenty można było wyrobić uprawnienia do nauczania graczy posiadanych przez siebie umiejętności.

--- Koniec cytatu ---
Jestem za

Gordian Morii:
Czy byłaby możliwość założenia przez graczy takiego fabularnego klubu/gildii która zajmowałaby się handlem, dyplomacją i działalnością szpiegowską? Nie byłaby to konkretne organizacja ale taki swoisty związek zawodowy osób, które posiadają sklepy, są rzemieślikami lub mają ochotę kiedyś zająć się żeglugą gdy będzie to możliwe.

Dołączyć mógłby tam ktoś, kto posiada w.w. działalność, bądź status kapitana.
Chciałbym mieć tam jednego nauczyciela npc, który nauczałby walki jednym rodzajem oręża i umiejętności, które polepszałyby umiejętności perswazyjne, kupieckie i żeglarskie.
Nie ma takiego związku dla osób, które tak jak np. ja nie jarają się zwyczajnie nawalaniem kolejnych hord przeciwników, a pozakładały zakłady, z których nie mają żadnych korzyści.

Thor ibn Odyn Grom:

--- Cytat: Gunses w 13 Czerwiec 2014, 14:58:36 ---Chciałbym aby w Marancie za pewną znaczną kwotę i talenty można było wyrobić uprawnienia do nauczania graczy posiadanych przez siebie umiejętności.

--- Koniec cytatu ---
Również jestem za

Gorn Valfranden:

--- Koniec cytatu ---

też za

Gordian Morii:
A ja nie za, z tego względu, że będąc bogatym i talenciatym poszedłbym sobie do Isa/Canisa/Aragorna/Gutka/Edka/Drago i wyuczyłbym się od nich wszystkiego. I byłbym mago-wojo-łowco-paladynem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej