Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (249/419) > >>

Malavon:

--- Cytat: Isentor w 18 Marzec 2014, 15:50:24 ---Wstępnie ok. Drobne zmiany w punktach pozmieniam jak już będzie to na wiki.Tutaj miały być bronie sieczne, no bo młotem drzewa nie ścinasz. :P Po prostu skopiowałem sobie wzór z innego potwora.

Poza tym jedyna zmiana jaka zajdzie w opisie będzie taka, że drzewiec jest wytworem sztucznym powołanym do życia np. przez maga. Ent to naturalna istota powołana do życia przez Ventepi.

--- Koniec cytatu ---

Myślałem że ty tak na serio z tymi obuchami :D Potem może siądę na żywiołakami do okultyzmu. Tylko czy one mogą się posługiwać magią, czy może tylko fizyczna walka?

Isentor:

--- Cytat: Dragosani w 18 Marzec 2014, 15:54:27 ---Wrzuciłem. Więc jak będzie z grzywnami?

--- Koniec cytatu ---
Poprawiłem ilość skóry i krwi, bo żeś dowalił jakby on miał kilkanaście metrów długości, a skoro z opisu wynika, że ma rozmiar lwa to osiąga tak maksymalnie do 3,5 metra długości i to wraz z ogonem. Hajs zaraz dam w domostwie.

Isentor:

--- Cytat: Malavon w 18 Marzec 2014, 15:59:07 ---Myślałem że ty tak na serio z tymi obuchami :D Potem może siądę na żywiołakami do okultyzmu. Tylko czy one mogą się posługiwać magią, czy może tylko fizyczna walka?

--- Koniec cytatu ---
Magią danego żywiołu, podstawowe zaklęcie jak np. kula ognia w przypadku żywiołaka ognia.

Malavon:
No myślałem z 2 zaklęcia czy 3 podstawowe dla każdego i jakieś umki szczególnego dla danego żywiołu :)

Isentor:

--- Cytat: Malavon w 18 Marzec 2014, 16:09:05 ---No myślałem z 2 zaklęcia czy 3 podstawowe dla każdego i jakieś umki szczególnego dla danego żywiołu :)

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej