Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (236/419) > >>

Gunses:

--- Cytat: Devristus w 02 Styczeń 2014, 21:54:56 ---
PoTwory równie dobrze może poprawiać każdy gracz, który za poprawne statystyki dostanie 1000 grzywien.  Co do drugiego to od tego masz szkolenia w organizacjach, które prowadzi Mg prowadzący organizacje.

--- Koniec cytatu ---
<psssyt!>
To ja nie wiedziałem, że każdy ma teraz prowadzić te szkolenia O_o

Gordian Morii:

--- Cytat: Devristus w 02 Styczeń 2014, 21:54:56 ---
PoTwory równie dobrze może poprawiać każdy gracz, który za poprawne statystyki dostanie 1000 grzywien.  Co do drugiego to od tego masz szkolenia w organizacjach, które prowadzi Mg prowadzący organizacje.

--- Koniec cytatu ---

Tylko, że gracz chce grać a nie poprawiać stat.

Po waszej wyprawie z Isentorem masz idealny przykład na to co MG wiedzą. Większość z osób, która wypowiadała się na temat czerwonej rudy to obecni albo byli MG i tak im jakoś słabo poszło to określanie czym ta czerwona ruda jest.

Gunses:

--- Cytat: Gordian w 02 Styczeń 2014, 22:00:01 ---Tylko, że gracz chce grać a nie poprawiać stat.

Po waszej wyprawie z Isentorem masz idealny przykład na to co MG wiedzą. Większość z osób, która wypowiadała się na temat czerwonej rudy to obecni albo byli MG i tak im jakoś słabo poszło to określanie czym ta czerwona ruda jest.

--- Koniec cytatu ---
No dobra, ale jest mędrzec As... jakiś tam! Tylko, byłoby dobrze, gdyby to co mędrzec powie trafiało na wiki, w temat Mędrzec As.. jakiś tam. I wtedy ktoś wchodzi na wiki i czyta u mędrca "Czerwona ruda" i tam ma info co to jest i jak działa.

Hagmar:
Bo Isu nie chce nam mówić jako MG. Ja odróżniam to co wie postać od tego co wiam ja  <ignorant>

Devristus Morii:

--- Cytat: Aragorn w 02 Styczeń 2014, 22:08:36 ---Bo Isu nie chce nam mówić jako MG. Ja odróżniam to co wie postać od tego co wiam ja  <ignorant>

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej