Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Gunses:
--- Cytat: Devristus w 02 Styczeń 2014, 21:54:56 ---
PoTwory równie dobrze może poprawiać każdy gracz, który za poprawne statystyki dostanie 1000 grzywien. Co do drugiego to od tego masz szkolenia w organizacjach, które prowadzi Mg prowadzący organizacje.
--- Koniec cytatu ---
<psssyt!>
To ja nie wiedziałem, że każdy ma teraz prowadzić te szkolenia O_o
Gordian Morii:
--- Cytat: Devristus w 02 Styczeń 2014, 21:54:56 ---
PoTwory równie dobrze może poprawiać każdy gracz, który za poprawne statystyki dostanie 1000 grzywien. Co do drugiego to od tego masz szkolenia w organizacjach, które prowadzi Mg prowadzący organizacje.
--- Koniec cytatu ---
Tylko, że gracz chce grać a nie poprawiać stat.
Po waszej wyprawie z Isentorem masz idealny przykład na to co MG wiedzą. Większość z osób, która wypowiadała się na temat czerwonej rudy to obecni albo byli MG i tak im jakoś słabo poszło to określanie czym ta czerwona ruda jest.
Gunses:
--- Cytat: Gordian w 02 Styczeń 2014, 22:00:01 ---Tylko, że gracz chce grać a nie poprawiać stat.
Po waszej wyprawie z Isentorem masz idealny przykład na to co MG wiedzą. Większość z osób, która wypowiadała się na temat czerwonej rudy to obecni albo byli MG i tak im jakoś słabo poszło to określanie czym ta czerwona ruda jest.
--- Koniec cytatu ---
No dobra, ale jest mędrzec As... jakiś tam! Tylko, byłoby dobrze, gdyby to co mędrzec powie trafiało na wiki, w temat Mędrzec As.. jakiś tam. I wtedy ktoś wchodzi na wiki i czyta u mędrca "Czerwona ruda" i tam ma info co to jest i jak działa.
Hagmar:
Bo Isu nie chce nam mówić jako MG. Ja odróżniam to co wie postać od tego co wiam ja <ignorant>
Devristus Morii:
--- Cytat: Aragorn w 02 Styczeń 2014, 22:08:36 ---Bo Isu nie chce nam mówić jako MG. Ja odróżniam to co wie postać od tego co wiam ja <ignorant>
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej