Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (235/419) > >>

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Aragorn w 02 Styczeń 2014, 19:03:46 ---Na razie moge sam ;p

--- Koniec cytatu ---

To rób. Ale będę częstym klientem :)

Hagmar:
Spoko, chce by to miało ręce i nogi  :)

Gordian Morii:
A ja mam taką propozycję do Mistrzów Gry. Mamy wprowadzane tyle nowości do gry a część starych rzeczy nie jest ogarnięta. Czy nie możnaby np. wziąć i zrobić wreszcie ten bestariusz do końca? Bo ciulowo, że jest milion bestii a poprawnych tylko kilka.
Weźcie ustalcie jakieś ogólne mocne i słabe strony i już. Opisy macie ogarnięte w miarę, trofea też. Tylko te staty wstawić i już.

Druga sprawa to wpisywać do wikipedii wszelkie właściwości np. surowców, żeby nie było niedomówień co jest w stanie zrobić czarna ruda jak się jej użyje jako kryształ kostura, a co dokładnie z magami robi ruda czerwona. Bo później jest interpretacji milion sześćset i nikt nie wie jak jest.

Gunses:
Gordian na GMa!

Devristus Morii:

--- Cytat: Gordian w 02 Styczeń 2014, 21:49:40 ---A ja mam taką propozycję do Mistrzów Gry. Mamy wprowadzane tyle nowości do gry a część starych rzeczy nie jest ogarnięta. Czy nie możnaby np. wziąć i zrobić wreszcie ten bestariusz do końca? Bo ciulowo, że jest milion bestii a poprawnych tylko kilka.
Weźcie ustalcie jakieś ogólne mocne i słabe strony i już. Opisy macie ogarnięte w miarę, trofea też. Tylko te staty wstawić i już.

Druga sprawa to wpisywać do wikipedii wszelkie właściwości np. surowców, żeby nie było niedomówień co jest w stanie zrobić czarna ruda jak się jej użyje jako kryształ kostura, a co dokładnie z magami robi ruda czerwona. Bo później jest interpretacji milion sześćset i nikt nie wie jak jest.

--- Koniec cytatu ---

PoTwory równie dobrze może poprawiać każdy gracz, który za poprawne statystyki dostanie 1000 grzywien.  Co do drugiego to od tego masz szkolenia w organizacjach, które prowadzi Mg prowadzący organizacje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej