Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Elrond Ñoldor:
Tykam was wszystkich. <patyk>
Isentor:
Istnieje taka możliwość. Czerwona ruda występuje jednak w małych ilościach i tania nie jest. Ale broń palna wyposażona w takie pociski to skuteczny środek do walki przeciwko magom.
Izabell Ravlet:
--- Cytat: Isentor w 30 Grudzień 2013, 00:33:52 ---Istnieje taka możliwość. Czerwona ruda występuje jednak w małych ilościach i tania nie jest. Ale broń palna wyposażona w takie pociski to skuteczny środek do walki przeciwko magom.
--- Koniec cytatu ---
Czytaj: wyposażę w to bandytów, których magowie spotkają na mojej następnej wyprawie. Albo jeszcze tej.
Isentor:
--- Cytat: Darlenit w 30 Grudzień 2013, 00:39:05 ---Czytaj: wyposażę w to bandytów, których magowie spotkają na mojej następnej wyprawie. Albo jeszcze tej.
--- Koniec cytatu ---
Przeciwników na tę wyprawę już w większości opracowałem. Zostało mi tylko 2 i nie są to osoby wyposażone w broń palna. ;) Ale w kolejnej wyprawie...
Canis:
--- Cytat: Isentor w 30 Grudzień 2013, 00:41:03 ---Przeciwników na tę wyprawę już w większości opracowałem. Zostało mi tylko 2 i nie są to osoby wyposażone w broń palna. ;) Ale w kolejnej wyprawie...
--- Koniec cytatu ---
Spokojnie, każdy już sprawdził co wstawiłeś na wiki ostatnio... \m/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej