Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (229/419) > >>

Mohamed Khaled:

--- Cytat: Elrond w 29 Grudzień 2013, 23:54:18 ---Ruda jest zbyt krucha, by była w pocisku. Tak mi się wydaje.

--- Koniec cytatu ---

Ale z mieszanką stali? Powinno zdziałać. W końcu są w mieczach rudy (kiedyś przynajmniej były :D)

Canis:

--- Cytat: Mohamed w 29 Grudzień 2013, 23:56:47 ---Ale z mieszanką stali? Powinno zdziałać. W końcu są w mieczach rudy (kiedyś przynajmniej były :D)

--- Koniec cytatu ---

Z tego co wiem mogą być zrobione z czerwonej rudy, kiedyś w Lithana parę takich pocisków władowano. tak samo z  innych minerałów...

Elrond Ñoldor:
Sal. Nie ma to jak sobie grób kopać, co nie?

Gordian Morii:

--- Cytat: Elrond w 29 Grudzień 2013, 23:54:18 ---Ruda jest zbyt krucha, by była w pocisku. Tak mi się wydaje.

--- Koniec cytatu ---

W statystykach ma wytrzymałość wręcz zajebistą. Ta czerwona :D

Canis:

--- Cytat: Gordian w 30 Grudzień 2013, 00:16:07 ---W statystykach ma wytrzymałość wręcz zajebistą. Ta czerwona :D

--- Koniec cytatu ---

Kompania Handlowa „Pancerny Wiewiór” (Zadania, zakłady, rzadkie towary,)

Tu jest potwierdzenie i Lithan, na jakiejś ulicy się to wydarzyło, ze wpakowali kulki (chyba). W każdym bądź razie wynika z tego, ze miał czerwoną rudę wpakowane w ciało, zatem można pociski z niej wykonać, tak samo jak można wykonywać bronie, zbroje i inne rzeczy. Z każdej rudy... w końcu po to mają pełne statystyki.

Yorgen aep Klang & Synowie [NPC] (Kupiec - Broń palna) - Tu można złożyć zamówienie i wyprodukują za jakąś tam cenę...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej