Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (224/419) > >>

Izabell Ravlet:
lepiej by wyglądało, jakby podana była waga, nie średnica. Tak jak w kosturach

Nawaar:
I ile, będzie można mieć amuletów?

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Kharim Kazama aep Gorem w 21 Grudzień 2013, 21:38:49 ---I ile, będzie można mieć amuletów?

--- Koniec cytatu ---
Na sobie ofc jeden.

--- Cytat: Darlenit w 21 Grudzień 2013, 21:37:33 ---lepiej by wyglądało, jakby podana była waga, nie średnica. Tak jak w kosturach

--- Koniec cytatu ---
No prawda, ale ja nie wiem ile wazy taki kamień.

--- Cytat: Isentor w 21 Grudzień 2013, 21:36:36 ---Raczej...

Nazwa odzienia: amulet Ventepi
Rodzaj: biżuteria
Typ: amulet
Wytrzymałość: 15
Opis: Skonstruowany z 0,05kg złota i jednego szmaragdu o średnicy 2cm. Daje elficką umiejętność rasową "Dziecię lasu". Umożliwia porozumiewanie się ze zwierzętami.

A teraz skoro wygląda to już jako tako estetycznie.

Inaczej bym to sformułował. Poza tym wrzucając umiejętność elfa do amuletu czynisz go bezużytecznym dla elfów, a chyba nie tędy droga.

Jak to zdefiniować?

--- Koniec cytatu ---

No ładnie <tuli>.
Isu Lajf is brutal. Nie wiem jaki dać bonus w Ventepi. Może inni gracze mogliby coś pomyśleć pomysłem.
Nowożytny dracoński umozliwia pisanie, czytanie i mówienie po dracońsku. Taki amulet umożliwiałby nam rozmawiać (mówić i słuchać) z każdym zwierzęciem na lądzie, poprzez no... proste zdania, słowa klucze. Telepatycznie coś takiego.

Izabell Ravlet:
Szmaragd w kształcie kuli o średnicy 2 cm waży nieco ponad 10 gram.

Elrond Ñoldor:
Nazwa odzienia: amulet Ventepi
Rodzaj: biżuteria
Typ: amulet
Wytrzymałość: 15
Opis: Skonstruowany z 0,05kg złota i jednego szmaragdu o wadze 0,01kg. Daje elficką umiejętność rasową "Dziecię lasu". Umożliwia porozumiewanie się ze zwierzętami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej