Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona broń z Gothic II

<< < (2/17) > >>

Arthas:
Podobnie, jak w poprzedniej części Gothica, tak i w Gothic II wiele rodzajów broni występujących w świecie gry urzekło mnie i mi się spodobało, lecz mam  swoje najbardziej ulubione, których najchętniej i najczęściej używam:

Gniew Innosa - Podwójnie konsekrowane Kiepskie Ostrze Magiczne. Jest to broń jednoręczna, ale mimo tego bardzo podoba mi się wygląd trgo ostrza, również nazwa jest bardzo interesująca. Nie zasaje może ogromnych obrażeń, jednak bardzo mi imponuje.

Topór Bersekera - Jedna z najlepszych broni w grze, w Nocy Kruka zadaje największe obrażenia. Bardzo groźnie wyglądająca i śmiercionośna broń.

Kusza ÂŁowcy Smoków - Najlepsza z broni dystansowych dostępnych w grze. Zagaje bardzo duże obrażenia, lubię z niej korzystać, bardzo się przydaje.

Gonzo:
Orkowa Zguba, jak ją znajdujemy w piramidzie. Można ją zwinąć zaraz na początku gry, tylko trzeba rozwinąć umijętniść otwierania skrzyń/zamków. . A podobają mi sie w niej atrybuty i dostępność, wygląd mniej.            PzDrO :].

Jak tak dalej pójdzie, dostaniesz kolejnego warna. [Arthas]

Dydu:
Mie się podoba broń magiczna z rudy przeciwko smokom.
w G2NK łuk ognisty który znajduję na szczy cie latarni czy czymś podobnym w obozie bandytó.
Beseker jest Dobry w dodatku.
miecz Beliara zadaje większe obrażenia z każdym zdobytym poziomem, ale bez ofiary nie obejdzie się.

nwpjarek:
Broń jednoręczna:El Bastrado obrażenia:65 | Wymagana siła:65 | Watrość:1500 Lubie ją za fajny wygląd.
Broń dwuręczna:ÂŚwięty Kat Obrażenia:100 | Wymagana siła:50 | Wartość:4000 Lubie za duże obrażenia i mało siły.
ÂŁuki:ÂŁuk Wojenny Obrażenia:70 | Wymagana zręczność:90 | Wartość:2000 Jakoś przypadła do gustu.
Kusze:Kusza ÂŁowców Smoków Obrażenia:100 | WYmagana zręczność:85 | Watrość:2500 Najlepsza kusza poprostu wymiata.

Buntownik:
Broń jednoręczna-Kiepski miecz(fajniw wygląda  )
Broń dwuręczna-Smocza Zguba(Silna broń)
ÂŁuk-Długi ÂŁuk(Silny i Fajny)
Kusza-Kusza Bojowa(Silna i Fajna)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej