Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiony Arcymag w Koloni
Fix:
Xardas. Postać kluczowa dla naszego bohatera, najsilniej z nim związana. Poza tym spotykamy go w kolejnych częściach gry, a zazwyczaj jego wątek jest bardzo rozbudowany. Poza tym jako jedyny ma trzeźwe podejście do otaczającej go rzeczywistości, nie obchodzą go bzdurne wartości typu sława, honor, ratowanie uciśnionych. Dba o własny tyłek i to upodabnia go w większym stopniu do człowieka z krwi i kości, niż heroiczne zapędy magów ognia.
Garret:
Nie trudno odgadnąć kto jest moim ulubiony arcymagiem, bo wystarczy spojżeć na mój profil. Jest to oczywiście Xardas. Mag bardzo potężny i tajemniczy. Sam beliar udziela mu swej mocy (gothic 3).
--- Cytat: Arkhan --- ...Magowie Wody są symbolem mądrości, mądrości która przewyższa żądze niszczenia magów ciemności, oraz manię władzy Magów Ognia.
--- Koniec cytatu ---
Arkhan, piszesz że Magowie Wody są "symbolem mądrości która przewyższa żądze niszczenia magów ciemności". Podobno są tak potężni, że utrzymują równowagę między braćmi. Chciałbym jednak zobaczyć wyznawców Adanosa w walce z setkami tysięcy istot ciemności, przyzwanych przez nekromantów. Zobaczyć jak walczą z tysiącami smoków, upadłych paladynów, szkieletów, zombie i oczywiście orków.
--- Cytat: Parcival ---Posiada on również 6 krąg magii.
--- Koniec cytatu ---
Haha, każdy z arcymagów posiada 6 krąg magii więc nie rozumiem tej wzmianki.
--- Cytat: Arkhan ---Zła nazwa tematu. Ulubiony mag oznacza, że możemy wybrać sobie któregokolwiek maga w koloni...raczej bym pozostał przy "Ulubiony Arcymag w Koloni"
--- Koniec cytatu ---
Arkhan, przecież temat brzmi właśnie tak, nie rozumiem cię. Czyżbyś zmienił nazwę? Nie widziałem nazwy tego tematu na początku, więc jeśli się mylę to przperaszam.
Garret
Ja zmieniłem nazwę tematu, kiedyś brzmiała ona inaczej.
- IsentoR
Ksardax:
Czesc. Zdecydowanie Xardas to "napotezniejszy mag", to on wyzwolil w bezimiennym sile jaka zadecydowac miala o losach owczesnego swiata. Zreszta byl z nim blisko od poczatku. Co do posta wyzej. Nie rozumiem o co robisz szum Garret, nawet nie musisz tlumaczyc, to logiczne, ale napewno nie masz racji jak piszesz to zdanie
--- Cytuj ---Nie trudno odgadnąć kto jest moim ulubiony arcymagiem, bo wystarczy spojżeć na mój profil
--- Koniec cytatu ---
Otoz spojrzalem i tego nie dostrzeglem. Juz predzej TY zobaczysz to na moim. Ale nie ma sie o co klocic przeciez.
Fix piszesz ze Xardas:
--- Cytuj ---jako jedyny ma trzeźwe podejście do otaczającej go rzeczywistości
--- Koniec cytatu ---
Otoz, niestety nie ma zadnego podejscia, nic go nie interesuje jak fanatyczne oddanie swojemu panu.
Kolejny nonsens napisales tutaj.
--- Cytuj --- Dba o własny tyłek i to upodabnia go w większym stopniu do człowieka z krwi i kości, niż heroiczne zapędy magów ognia.
--- Koniec cytatu ---
Otoz znow zle. Coraz dalej oddala sie od czlowieczenstwa, posiadajac w sobie coraz wiecej nieludzkiej mocy, zglebia sciezki mroku sam zdradzajac zakon.
Odnosnie tematu, najbardziej lubilem Vatrasa. Az dziwne ze nie zostal uwzgledniony. Pozdrawiam i wesolych swiat :)
Fix:
--- Cytuj ---Otoz, niestety nie ma zadnego podejscia, nic go nie interesuje jak fanatyczne oddanie swojemu panu.
--- Koniec cytatu ---
Nie czasem Xardas miał jedyny, sensowny i taki, który koniec końców wypalił, plan (vide Gothic)? Oczywiście, potem na jaw wychodzą jego prawdziwe plany, niemniej jednak po ukończeniu pierwszej części gry Xardas pozostawił mi po sobie takie wrażenie, o jakim wspomniałem kilka postów wyżej.
Azuredragon:
Najciekawszy był Xardas. Był arcymagiem, kręgu, którego był jednym przedstawicielem.
Trzeba przyznać, że panowie z Piranha Bytes zrobiła z niego niezwykle ciekawą postać. Mroczny mag, który może być jedyną osobą, która może wiedzieć jak zniszczyć barierę, jak pokonać ÂŚniącego. To on pomaga w naładowaniu Oka Innosa.
Cenię go jednak za to, że jest z niego tak ciekawy czarny charakter.
Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej