Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony Arcymag w Koloni

<< < (7/18) > >>

Y Berion14:
Moim ulubionym arcymagiem jest Xardas

2.Saturas
3.Corristo

chciałbym być magiem wody a później nekromantą gdyż mogę sobie przywłować szkielety.

Jeżeli nie zmienisz swojego postępowania i nie zaczniesz pisać "normalnych" postów, czeka cię kolejny warn. [Arthas]

McAro:
Ulubionym magiem jest Saturas. U którego też się uczyłem zdobywania kolejne kręgi. najgorsze to że się troszkę wkurzył gdy zobaczył jak wbijam miecz(Uriziela) w jego rude  na drugim miejscu dałbym  Miltena który został moim przyjacielem w grze.

Insiderth:
Oczywiście że Saturas, za samo bycie magiem wody go wytypowałem, uczy nas także wyższych kręgów za co mu wielkie dzięki. Szkoda tylko że nie uwierzył nam co do naszych dobrych chęci w przejmowaniu mocy z rudy...

SzlugA:
Pewne jest to, że najlepszym arcymagiem w kolonii jest Xardas. Tylko on zna tajniki magii Innosa oraz Beliara. Od początku sagi jedynie on się nami tak naprawdę interesował: tzn co z nami będzie, czy nie zginęliśmy etc..  I jako jedyny wprowadził nas w szósty krąg magii. Zdecydowanie jest on moim faworytem.

Rakbar Nasard:
Witam

Ja lubię Saturas za jego spokój, mądrość i opanowanie. Jest dobry Arcymagiem zna 5 krąg i próbuje zniszczyć barierę. Saturas jest najlepszym Arcymagiem w całej koloni.

Co do Xsardasa jest za bardzo tajemniczy, właśnie za to go nie lubię.

Corristo nie wiem co o tym człowieku napisać w ogóle nie bierze on wyższej roli w grze ( jak nie gramy magie )

Pozdrawiam wszystkich

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej