Tereny Valfden > Dział Wypraw

W poszukiwaniu odpowiedzi.

<< < (16/74) > >>

Patty:
Przyklęknęłam przy stole, zastanawiając się, jak oni właściwie jedzą. Ani krzeseł, ani łyżek... Wzięłam jeden z kijków i szturchnęłam podejrzliwie kawałek ryby obturlanej w czymś bliżej mi nieznanym. Zastanawiałam się, czy surowe aby na pewno jest zdrowe, patrząc jednak na pałaszującego Diomedesa chwyciłam podobnie kijki i spróbowałam chwycić ten dziwny pokarm - No ni chuja... - Szepnęłam ledwo słyszalnie po trzeciej próbie uchwycenia ryby. Złapałam kijki raz jeszcze, tak dla niepoznaki, i pomagając sobie telekinezą zaczęłam ostrożnie jeść. Po raz kolejny zadałam sobie pytanie, jak oni jedzą to "coś".

Dragosani:
- Piękne stworzenie, to trzeba przyznać. - stwierdził Dracon, patrząc na Kasaia. Przypomniał sobie jakież to "zwierze domowe" widzieli w wymiarze wampirów. Nosorożca. Flamela ciekawiło czy mają tutaj coś normalnego, jak psy czy koty. Usiadł przy niskim stole i spojrzał na stojący przed nim talerz. Danie wyglądało... dziwnie. Podobnie jak dwie pałeczki, które najwyraźniej były sztućcami. Chyba. Dracon dyskretnie spojrzał na pozostałych, chcąc się upewnić czy tylko on nie wie jak się tym obsłużyć. Jednak widząc jak radzi sobie z tym Diomedes, postanowił nie być gorszy. Pewnie złapał za pałeczki, chwytając się w sposób jaki uczynił to Kruk. I zaczął jeść. Nawet nic nie na rozwalał. Danie było znośne. Ale gdzie mu tam do np. pieczonego dzika.

Anv:
//Ja wiem Diomciu, że wpiszesz sobie w historii i cacy. Ale, to ja mógłbym sobie wpisać w historii, że znam dracoński i wampirzy, każdy by mógł. Mnie to się z lekka nie widzi :/

Hagmar:
//Ja też nie wiem skąd zna  ;p darujmy mu już.

Aragorn usiadł przy stole, niepewnie chwycił kijki i jakoś zabrał za jedzenie. Itadakimasu, tak można. Możesz nawet polatać na nim. Kto mi opowie co się u Wasz działo. To można jeść rękoma, polecam wasabi do tego. To zielone.

Eric:
// No dobra, ale między tymi dwoma językami, a nihońskim jest taka różnica, że tych dwóch się możesz w świecie Marantu teoretycznie nauczyć podczas gry.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej