Tereny Valfden > Dział Wypraw

W poszukiwaniu odpowiedzi.

<< < (13/74) > >>

Dragosani:
- Witaj, Matsumo-san. - powiedział Flamel na przywitanie. Nie spodziewał się by człowiek poznał go w nowej formie. W końcu zmienił się jeszcze bardziej niż Aragorn.
- Mnie również możesz nie poznać. Poprzednim razem odwiedziłem cię jako młody mag, robiący całej grupie za tłumacza. - dodał, tak by nie było potem nieporozumień. Ruszył za Matsumo, gdy usłyszał wzmiankę o posiłku.

Szarleǰ:
Peanut był pod wrażeniem wszystkiego, co zobaczył w ciągu ostatnich kilkudziesięciu minut, pod takim wrażeniem, że aż się nie odzywał. Gdy zobaczył, jak w ich kierunku zmierza mężczyzna o imieniu Matsumo, przypomniał sobie rycerzy z którymi walczyli w zamku Zgromadzenia. Był podobny i miał te charakterystyczne dla nich oczy.
- Witaj, jestem Peanut de Silverhold. Rzekł, by w razie czego wiedział, jak się do niego zwracać, po czym zwrócił się lekko zdziwiony do Aragorna
- A więc mówisz, że już odwiedzaliście tę krainę? ÂŻałuję, że nie było mnie tutaj z wami.

Eric:
- Hajimemashite, Matsumoto-san. Watashi wa Diomedes desu - wypowiedział, chwaląc się swoimi lingwistycznymi zdolnościami.

Anette Du'Monteau:
-Ciesze się, że cię znów widzę Matsumo. - zwrócił się Zeyfar i ukłonił. Potem podążył za resztą by dołączyć przy posiłku.

Hagmar:
Aah Zeleris-san, ciekawa zmiana muszę przyznać. Witaj Orzech-san. Ta katana to mithril łączony z srebrem, całość hartowana smoczym ogniem. Skąd znasz mój język Diomedes-san Gdy weszliśmy na środku salonu wilegiwał się...

Uploaded with ImageShack.us

Stworzenie większe od lwa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej