Tereny Valfden > Dział Wypraw

ANKORVAAT: Zapomniane dziedzictwo

<< < (64/103) > >>

Elrond Ñoldor:
- Całe wieki... - pogładził się po długiej brodzie. Ciekawiło go ile żyje taki ludzki czarodziej, skoro zwykła średnia długość życia dla ludzi wynosiła chyba sześćdziesiąt lat. Nie był jednak tego do końca pewny. Jego ciało miało coś około pięćdziesięciu, i wątpił by mógł nauczyć się wszystkiego przez jedną dekadę, czy nawet dwie. Zdał właśnie sobie sprawę jak ma mało czasu. Czasu, którego nigdy nie liczył gdy był elfem. Czasu, który będzie musiał za wszelką cenę sobie w jakiś sposób kupić. Spojrzał na Isentora. Ciekawe ile on ma lat...

Malavon:
-Sadząc po twoim wyglądzie spodziewałbym się, że znasz już co nieco magii. Zaskoczyło mnie zatem, że dopiero decydujesz się na jakąś ścieżkę.

LilithBlade:
Nie reagująca dotąd na nic Maureen stanęła obok również nie szczególnie zainteresowanego całą sytuacją Zeyfara i w końcu postanowiła przemówić.
- Wooooooow....- więcej nie była w stanie z siebie wykrzesać, ogrom tego co się działo wokół ją przerastał. dziwny wymiar, gadający - co prawda za pomocą telepatii- smok i inne istoty -  w tym piękne elfki - doprowadziły do tego, że zazwyczaj wygadana Maureen zaniemówiła.

Portret

O mnie
Będzie niedługo, tylko poczuję nagły przypływ weny

Statystyki ekwipunku

Broń 1
Nazwa broni: Miecz straży
Rodzaj: miecz
Typ: jednoręczny
Ostrość: 15
Wytrzymałość: 11
Opis: Wykuty z 55 sztabek żelaza o zasięgu 0,9 metra.
Wymagania: Walka bronią sieczną [50%]

Broń 2
brak

Broń 3
brak

Broń 4
brak

Odzienie
Nazwa odzienia: Kubrak wędrowca
Rodzaj: brak
Typ: strój
Wytrzymałość: 1
Opis: Uszyty z 100 kawałków lnianego płótna.
Wymagania: brak

Pas
Sakiewka - 100 sztuk złota

Statystyki postaci
Specjalizacje
- Walka bronią sieczną [50%]

Umiejętności nabywane
- brak

Umiejętności rasowe
- Potencjał magiczny
- Potencjał chemiczny
- Ciało z gliny
- Ulubieniec bogów
- Bystry umysł

Magia
-brak

Garderoba

Isentor:
Isentor spojrzał na Elronda, który skupił na nim wzrok.
- O czym tak myślisz stary druhu?

Elrond Ñoldor:
- Bo widzisz Malavonie. Ja umarłem. A z moją śmiercią przepadły wszystkie moje umiejętności magiczne. Zostałem jednak wskrzeszony. W ciele, nie powiem, które mógłby posiadać jakiś doświadczony czarodziej. Ot kaprys.
Wówczas zauważył, że król również na niego spojrzał. A nawet do niego przemówił. Mimo że nie stali za blisko siebie, Starzec dosłyszał słowa Isenntora.
- Dyskutowaliśmy o magii, aż doszliśmy do momentu, w którym zdaliśmy sobie sprawę, że potrzeba bardzo dużo czasu by się wszystkiego nauczyć. Wiem, że ty wiesz wszystko o magii. Dosłownie wszystko. A jesteś człowiekiem i zastanawiało mnie ile zajęła Ci czasu ta nauka, i ile ty właściwie masz lat...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej