Tereny Valfden > Dział Wypraw
ANKORVAAT: Zapomniane dziedzictwo
Anette Du'Monteau:
Zeyfar wypadł z portalu rozglądając się na wszystkie strony.
Portret
Anv:
//: Przeczytałem "Zapomniane Dziewictwo" :D
- Bry. - rzekł Anv od wejścia. Przybył rozwiać wszelkie wątpliwości odnośnie magów wiatru. Nie mógł być to on, gdyż nie znał tej magii aż tak bardzo, by przemienić się w wiatr. Więc, kto, bądź co to było? Sam on jednak o zaistniałym zjawisku nie wiedział. Wcześniej czuł jedynie wpadający do portalu wiatr. Rozejrzał się w około i podszedł do zebranych
Patty:
Wyłoniłam się z portalu, na wszelki wypadek sprawdzając, czy jestem cała. Dostrzegłam w ciemności resztę drużyny, jednak mrok nie pozwalał mi dostrzec więcej. Nie lubiłam walczyć bez wzroku, dlatego wyszeptałam słowa zaklęcia.
- Elysh Osh Izqihuxuesh Arishesh, Xuanysh Izgroshel - Zmysły wyostrzyły się. Z ulgą rozejrzałam się po okolicy, widząc już wyraźnie więcej.
Gunses:
Uczestnicy:
~ Hrabia Gunses Cadacus, Władca Wampirów na Valfden
~ Ocian, Wojownik Wampirów Numenoru
~ Anvarunis, Kapral XVI Komturii Kruczego Bractwa na Valfden
~ Nikolai, Członek Wielkiej Rady Wampirów na Valfden
~ Zeleris Flamel, Mistrz Lindangol, Mag Valfdeńskiej Gildii Magów
~ Aragorn Tacticus Baron Kadev, Komtur XVI Komturii Kruczego Bractwa na Valfden, kandydat na nowicjusza Gildii Magów Valfden.
~ Zeyfar Navarre ibn Uriel aep Natanael, Komandor XVI Komturii Kruczego Bractwa na Valfden.
~ Isentor, król państwa Valfden.
~ Aerandir Tacticus, Wojownik Wampirów Numenoru
~ Diomedes Nivellen, Kapral XVI Komturii Kruczego Bractwa na Valfden.
~ Tkoron, Anioł ÂŚmierci
~ Garik, kandydat w Gidli Wampirów Numenoru
~ Mantos, Elf wolny, niezależny i niezrzeszony
~ Patty, nowicjuszka Gildii Magów
~ Darlenit, nowicjusz Gildii Magów
~ Devristus Morii, Mistrz Naurangol
~ Hrabia Gordian z rodu Livrith, Wielki Mistrz Gildii Magów na Valfden
- O kim myślisz Gordianie? - spytał Gunses
Gordian Morii:
-O tym magu, którego nie mogliśmy ujrzeć w wizji. - rzekł elf w odpowiedzi na zadane przez Gunsesa pytanie.
-Chociaż jest jeszcze ten, który spotkał Devristusa podczas tego całego polowania. Wiesz o czym mówię.-dodał po chwili.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej