Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Partie polityczne

<< < (2/18) > >>

Isentor:
Tak, ale teraz mają podobno startować pod nazwą wolność i praworządność z czymś tam jeszcze. Jego stara ekipa, plus nowa wystartują razem licząc na głosy.

Mam nadzieje, że tym razem dostaną się do sejmu. Ale sądząc po partyjnych mediach, które fałszują sondaże wyborcze. Po kupowanie głosów przez posłów PO. Z demokratycznymi wyborami może i tym razem być krucho.

Gordian Morii:
Ja mimo tego, że nie utożsamiam się z PiSem głosowałem na PiS z jednego powodu. PO jest dla mnie czymś czego powinni zabronić.
Jak w wiedźminie wybieram mniejsze zło. (mimo, że zło jest złem) Ja nie wiem ale przydałoby się, żeby i w Polsce wybuchła jakaś rewolucja, to wreszcie może zaczęłoby się nam żyć lepiej.
Przecież większość tych prezesów i krajowej elity to synowie UB i ZOMO, kurde ktoś kto by wylizał Rosji obsrane dupsko prawi frazesy na temat tego jaka to Polska nie jest zajebista i kim jest patriota... Dajcie spokój :(

Isentor:
W PiS też masz ich sporo. To partia średniowiecznych ciemniaków. Ich program można streścić w jednym zdaniu "to my mamy racje i chuj".

Gordian Morii:
Isq ale ja wolałem jak za chlebek płaciłem 1,3 zł a za cukier 1,99 :)

Ja wiem, że nie ma w tym Sejmie jednego mądrego (no może i kilku jest, ale przez to, że należą do takich partii nie mogą się "wybić" zbytnio, ale jakoś wolę Jarka od Donka.

A jeśli chodzi o prezydentów do Kaczyński był dla mnie o niebo lepszy niż Bronek.
Lechu przynajmniej nie dał sobie Rosji w kaszę dmuchać, i potrafił się Putinowi postawić.

Elrond Ñoldor:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Odbierzemy-glosy-tak-PiS-jak-i-PO-mamy-ok-30-wyborcow,wid,13328973,wiadomosc_prasa.html

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej