Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Partie polityczne
Elrond Ñoldor:
Wielu z nas ukończyło już osiemnaście lat, a więc staliśmy się pełnoprawnymi obywatelami, na których barkach spoczywa "obowiązek" głosowania w wyborach. Tych prezydenckich i innych wiadomo jakich. Czyj program wyborczy najbardziej was przekonuj? Którego polityka gęba wywołuje u was odruch wymiotny? Na kogo będzie głosować w najbliższych wyborach do sejmu? Co sądzicie o Bronku i jego obecnej prezydenturze?
Isentor:
ÂŻadna partia polityczna, o której wspominają partyjne media nie ma sensownego programu politycznego. Pozostałe, o których możemy doczytać gdzieś w otchłani internetu nie są nawet uwzględnianie w przekupnych prognozach wyborczych. Nie o takie wolne wybory walczył mój dziadek.
Elrond Ñoldor:
Czyli na wybory nie pójdziesz, bo nie ma na kogo zagłosować?
Isentor:
--- Cytat: Nikolai w 17 Kwiecień 2011, 16:51:20 ---Czyli na wybory nie pójdziesz, bo nie ma na kogo zagłosować?
--- Koniec cytatu ---
Jeśli w wyborach weźmie udział nowa tajemnicza partia JKM to pójdę na nich zagłosować. Pomimo kilku absurdów według mnie mają jedyny logiczny i rozważny program wyborczy.
Elrond Ñoldor:
Janusz Korwin-Mikke ;p ? Głosowałem na niego jak były wybory na prezydenta :) Wiem że stworzył partie UPR, nawet ich program kiedyś czytałem...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej