Tawerna Gothic > Serwis
Wolne stanowiska
Isentor:
--- Cytat: Nikolai w 05 Kwiecień 2011, 22:16:02 ---Chciałbym dowiedzieć się bardziej szczegółowo odnośnie podpunktu "Pomoc".
--- Koniec cytatu ---
Mamy stare materiały, które wymagają odświeżenia. Przypuśćmy redaktor zajmuje się korektą danego artykułu. Potrzebuje nowych screenów danej lokacji, NPC itp. Zostaje wysłany do Ciebie. Podobna sytuacja w przypadku korekty merytorycznej artykuły. Redaktor ma wątpliwości, akurat nie posiada tej części gry. Pisze do Ciebie z prośbą "sprawdź mi czy po zabiciu tego i owego mam zadanie z tym i tamtym, tak jak jest obecnie spisane". Możesz dostać zlecenie na nagranie solucji zadania z danej części gry itp. W zależności od tego jaki sprzęt posiadasz i w czym będziesz najlepszy, takie otrzymasz obowiązki.
--- Cytat: Anvarunis w 05 Kwiecień 2011, 22:37:03 ---Mógłbym się zaciągnąć na testera. Chętnie bym spróbował.
--- Koniec cytatu ---
Anv zgłoś się do mnie na gadu.
Elrond Ñoldor:
Aha. W takim razie chętnie zająłbym miejsce w "Pomocy".
Isentor:
--- Cytat: Nikolai w 05 Kwiecień 2011, 23:04:41 ---Aha. W takim razie chętnie zająłbym miejsce w "Pomocy".
--- Koniec cytatu ---
W takim razie Ciebie również zapraszam na gadu.
Foy3rman:
Ja również jestem zainteresowany stanowiskiem "Pomoc".
Isentor:
--- Cytat: Foy3rman w 06 Kwiecień 2011, 06:26:27 ---Ja również jestem zainteresowany stanowiskiem "Pomoc".
--- Koniec cytatu ---
Skontaktuj się ze mną w takim razie na gg:5677202. Omówimy wymagania.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej