Tawerna Gothic > Serwis
Wolne stanowiska
Isentor:
Aktualizacja: Poszukujemy redaktorów do wszystkich gier z serii Gothic. Naczelnego strefy Zmierzch Bogów, oraz Modyfikacji. Nabór wciąż trwa. Zachęcam do współpracy i podzielenia się z innymi fanami serii swoją twórczością.
W związku z wznowieniem prac nad nową wersją Tawerny Gothic otwieramy rekrutacje. Poszukujemy osób zdolnych, gotowych wyzwań, chętnych do pracy. Z głową pełną pomysłów. W zamian zapewniamy pracę w miłej atmosferze oraz symboliczne upominki.
Poniżej wypisałem najważniejsze funkcje. W razie wątpliwości wyjaśnię.
FunkcjeRedaktor naczelny strefy [wolne 2 miejsca] (minimum godzina dziennie)
- korekta newsów
- korekta artykułów
- ustalenie terminarza prac
- pisanie newsów
- pisanie artykułów
Redaktor [wolne 2 miejsca] (minimum 30 minut dziennie)
- pisanie newsów
- pisanie artykułów
Tester [brak wolnych miejsc] (minimum 10 minut dziennie)
- testowanie skryptów
- testowanie aplikacji (patche, mody, instalatory)
Pomoc [brak wolnych miejsc] (minimum godzina tygodniowo)
- robienie screenów
- nagrywanie materiałów wideo
- praca z grą
Proszę się zgłaszać na mój adres e-mail: isentor@gmail.com bądź w tym temacie. Mile widziana krótka notka na wasz temat.
Jeśli nie masz czasu by pełnić funkcje a pomimo tego chcesz pomóc, napisz o tym. Wszystkie propozycje zmian i rozwoju to również pomoc.
MacCry:
Na wstępie: powitał.
Jestem zainteresowany stanowiskiem redaktora naczelnego strefy, jako że mam ostatnio sporo czasu wolnego i chciałbym go w jakiś sposób spożytkować. Pisać wciąż się uczę, ale mam jakieś małe doświadczenie w pisaniu o grach (przez jakiś czas byłem redaktorem na ś.p. Games Review). Z bardziej osobistych rzeczy: 20 lat, po zdanej maturze, studia na horyzoncie (być może polonistyka), moja pasja to oczywiście gry, ale także muzyka i filmy. Co do gier z serii Gothic, na pewno wielki fan, ale nie fanatyk. Byłbym wdzięczny za opisanie szerzej tegoż stanowiska.
Pozdrawiam,
MacCry
Isentor:
--- Cytat: MacCry w 05 Kwiecień 2011, 19:58:36 ---
Jestem zainteresowany stanowiskiem redaktora naczelnego strefy, jako że mam ostatnio sporo czasu wolnego i chciałbym go w jakiś sposób spożytkować. Byłbym wdzięczny za opisanie szerzej tegoż stanowiska.
--- Koniec cytatu ---
Redaktor naczelny danej strefy w pierwszej kolejności odpowiedzialny będzie za akceptowanie newsów i artykułów, oraz ich ówczesną korektę. Wskazana jest znajomość danej części gry na tyle by móc wyłapywać błędne informacje nadsyłane przez redaktorów. Pytanie, która strefa Cie interesuje. Gothic? Gothic II? Itd.
Elrond Ñoldor:
Chciałbym dowiedzieć się bardziej szczegółowo odnośnie podpunktu "Pomoc".
Anv:
Mógłbym się zaciągnąć na testera. Chętnie bym spróbował.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej