Tawerna Gothic > Serwis

Wolne stanowiska

<< < (3/8) > >>

heros306:
Witam,

Mam na imię Jarosław.Chętnie pomógłbym. Interesuje mnie stanowisko "tester". Ewentualnie "pomocy". Jestem zwarty i gotów do pracy <rycerz>

Isentor:

--- Cytat: heros306 w 06 Kwiecień 2011, 14:45:57 ---Witam,

Mam na imię Jarosław.Chętnie pomógłbym. Interesuje mnie stanowisko "tester". Ewentualnie "pomocy". Jestem zwarty i gotów do pracy <rycerz>

--- Koniec cytatu ---
Niestety wszystkie stanowiska pomocy i testerów zostały już obsadzone. Możesz zostawić mi jakiś kontakt a na pewno odezwę się, gdy zwolni się któreś stanowisko.

BeziJuve:
Więc tak : Witam.
Mam na imię Robert. Byłbym zainteresowany stanowiskiem redaktora. Mam dużo wolnego czasu, więc przydałoby się go jakoś spożytkować. Aktualnie mam 17 lat i uczęszczam do II klasy technikum informatycznego. Jestem ogromnym fanem serii Gothic, ale w inne cRPGi również grywam. Nie jestem jakimś geniuszem jeśli chodzi o pisanie, ale potrafię napisać treściwy opis, czy wyrazić swoje zdanie na dany temat.

Isentor:

--- Cytat: BeziJuve w 06 Kwiecień 2011, 16:17:26 ---Więc tak : Witam.
Mam na imię Robert. Byłbym zainteresowany stanowiskiem redaktora. Mam dużo wolnego czasu, więc przydałoby się go jakoś spożytkować. Aktualnie mam 17 lat i uczęszczam do II klasy technikum informatycznego. Jestem ogromnym fanem serii Gothic, ale w inne cRPGi również grywam. Nie jestem jakimś geniuszem jeśli chodzi o pisanie, ale potrafię napisać treściwy opis, czy wyrazić swoje zdanie na dany temat.

--- Koniec cytatu ---
Skontaktuj się ze mną na gadu: 5677202. Omówimy szczegóły współpracy.

Lucas Paladin:
Jeśli są wolne stanowisko to pisałbym się na redaktora - najlepiej redaktora naczelnego strefy Gothic II i Nocy Kruka. Znam te gry bardzo dobrze, fabułę, postacie i zadania poboczne. Generalnie G2 i NK to moja specjalność, także jestem w stanie poszukać informacji na anglojęzycznych portalach dotyczących modyfikacji, czy innych rzeczy dotyczących tej części i dodatku do niej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej