Tawerna Gothic > Serwis

Wolne stanowiska

<< < (6/8) > >>

Isentor:

--- Cytat: mt17 w 15 Kwiecień 2011, 18:18:27 ---P. Isenatorze, napisałem Panu podanie na maila, do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi, czemu ? Minął już chyba tydzień, może dwa, oczekuję nadal na odp.

--- Koniec cytatu ---
Rzeczywiście, Twój e-mail wrzuciło mi do spamu. Przepraszam za kłopot.

PLShayloPL:
Cóż w odpowiedzi otrzymałem czy jestem nadal zainteresowany, a pod spodem zdania które pisałem 4 lata temu, czyli 2007r. To chyba nie ten mail. Proszę spr. pocztę z okolicy 2 tygodni

Isentor:

--- Cytat: mt17 w 16 Kwiecień 2011, 00:49:37 ---Cóż w odpowiedzi otrzymałem czy jestem nadal zainteresowany, a pod spodem zdania które pisałem 4 lata temu, czyli 2007r. To chyba nie ten mail. Proszę spr. pocztę z okolicy 2 tygodni

--- Koniec cytatu ---
Innych wiadomości nigdy do mnie nie nadesłano. Na pewno wysłałeś na poprawny adres e-mail? Proponuje ustalić warunki współpracy na gg: 5677202.

Cezus:
Trochę czasu minęło od ostatniej wiadomości ale ja chciałbym się zapytać czy nie znajdzie sie miejsce dla mnie. Mogę zostać redaktorem jeśli to stanowisko jest jeszcze wolne. Mam 12 lat i na innych forach byłem doceniany, chciałbym i tutaj zobaczyć jak mi pójdzie.

Isentor:

--- Cytat: Cezus w 12 Lipiec 2011, 10:33:49 ---Trochę czasu minęło od ostatniej wiadomości ale ja chciałbym się zapytać czy nie znajdzie sie miejsce dla mnie. Mogę zostać redaktorem jeśli to stanowisko jest jeszcze wolne. Mam 12 lat i na innych forach byłem doceniany, chciałbym i tutaj zobaczyć jak mi pójdzie.

--- Koniec cytatu ---
Proponuje Ci byś aktywnie uczestniczył w życiu forum, ponieważ w najbliższym czasie ruszy poprawiona przez nas wersja strony. Wtedy przegrupujemy siły i zwolni się miejsce na wielu stanowiskach, z których niektóre osoby zrezygnowały ze względu na wakacje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej