Tawerna Gothic > Serwis

Wolne stanowiska

<< < (5/8) > >>

Lord_Mud:
Szkoda że nie mam już miejsca w pomocy i betatesterze
 ;(

Isentor:

--- Cytat: Schmidtek w 12 Kwiecień 2011, 21:06:19 ---Szkoda że nie mam już miejsca w pomocy i betatesterze
 ;(

--- Koniec cytatu ---
To nie jest tak, że nie ma już miejsc i nigdy nie będzie. Po prostu w chwili obecnej liczba osób, z którą współpracujemy w zupełności wystarcza. Gdyby ktoś zrezygnował, lub będziemy potrzebowali większej liczby testerów. W pierwszej kolejności odezwiemy się do zainteresowanych z tego tematu.

Gabekek:
Witam!
Mam na imię Gabriel, mam 17lat i uczęszczam do pierwszej klasy technikum informatycznego.  Interesuje mnie stanowisko redaktora naczelnego strefy (głównie Gothic II + NK / Gothic III). W pisaniu mam już pewne doświadczenie. Byłem recenzentem/ publicystą w redkacji GameRiddles [gameriddles.com] (pisałem tam recenzje), oraz pełniłem funkcję redaktora w serwisie Arcania Center [arcania.gram.pl] poświęconym grze ArcaniA: Gothic 4. Mam sporo wolnego czasu, oraz jestem fanem gier z serii Gothic. Myślę, że jestem dobrym kandydatem i podołałbym pracy na wybranym przeze mnie stanowisku.

Pozdrawiam.

Isentor:

--- Cytat: Gabekek w 13 Kwiecień 2011, 08:28:41 ---Witam!
Mam na imię Gabriel, mam 17lat i uczęszczam do pierwszej klasy technikum informatycznego.  Interesuje mnie stanowisko redaktora naczelnego strefy (głównie Gothic II + NK / Gothic III). W pisaniu mam już pewne doświadczenie. Byłem recenzentem/ publicystą w redkacji GameRiddles [gameriddles.com] (pisałem tam recenzje), oraz pełniłem funkcję redaktora w serwisie Arcania Center [arcania.gram.pl] poświęconym grze ArcaniA: Gothic 4. Mam sporo wolnego czasu, oraz jestem fanem gier z serii Gothic. Myślę, że jestem dobrym kandydatem i podołałbym pracy na wybranym przeze mnie stanowisku.

Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---
Witaj

Cieszy mnie zainteresowanie tematem. Jedyne wolne stanowiska redaktorów naczelnych to naczelny strefy zmierzch bogów i naczelny strefy modyfikacje. Ponadto pozostały wolne, jeszcze dwa stanowiska redaktorskie na pisanie w każdej ze stref. Gdybyś nadal był zainteresowany którymś z tych stanowisk skontaktuj się ze mną na gg: 5677202. Omówimy szczegóły współpracy.

PLShayloPL:
P. Isenatorze, napisałem Panu podanie na maila, do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi, czemu ? Minął już chyba tydzień, może dwa, oczekuję nadal na odp.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej