Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Skrzynie
Simon:
--- Cytat: pawelck91 ---Ej stop to ja czegoś nie kumam parę postów wcześniej ktoś napisał że skrzyń jest 49 a post niżej jest wypisanych 48 skrzyń!!! O co chodzi? Ile jest tych skrzyń? Proszę o szybką odp !!! Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Nie precezyjne informacje biorą się z tąd, że w domu Ingvara ( w Klanie Młota ) są dwie skrzynie. Wskutek jakiegoś buga jedna skrzynia jest jakby w drugiej, ale można obie otworzyć.
Jeżeli więc policzymy, że u Ingvara są dwie skrzynie to wyjdzie nam 49 "skrzyń".
Pawelck91:
Acha ok czyli w sumie sa dwie skrzynie (jedna w drugiej)u Kalana jak i u Ingvara tak ???:PPP A tak poza tym to z tymi skrzyniami jest problem i to zasadniczy jak chce np otworzyc skrzynie u kogos w domu (przykladowo)to zaczyna sie na mnie rzucac i takie tam ...Lipa troszke prosze o jakos porade, dzieki !! Pozdrawiam
Simon:
--- Cytat: pawelck91 ---Acha ok czyli w sumie sa dwie skrzynie (jedna w drugiej)u Kalana jak i u Ingvara tak ???:PPP A tak poza tym to z tymi skrzyniami jest problem i to zasadniczy jak chce np otworzyc skrzynie u kogos w domu (przykladowo)to zaczyna sie na mnie rzucac i takie tam ...Lipa troszke prosze o jakos porade, dzieki !! Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Nie, to mój błąd - te dwie skrzynie są tylko u Kalana, pomyliłem się.
Ale i tak wydaje mi się, że jest ich 49. Jak znajdę trochę czasu to poszukam której brakuje w podanym wyżej spisie.
Jeżeli chodzi o otwarcie skrzyń u kogoś w domu to pomocne będą niektóre czary (np. chmura). Ja dzięki temu czarowi otworzyłem skrzynię w pałacu w Mora-Sul i nikt mnie nie zaatakował. Czasami nie obejdzie się też bez bijatyki, ale po ucieczce NPC przeważnie zapominają o naszych przestępstwach.
ÂŚlimaczek:
Czy ktoś w ogóle sprawdził ten spis? Udało się komuś dostać gniew innosa przy użyciu tej listy?
BTW. W temacie o smokach ktoś napisał że żeby otworzyć ostatnią skrzynię trzeba zabić smoki pod Cape Dun i tego przy Geldern. To prawda?
Artos:
--- Cytat: Simon ---Nie, to mój błąd - te dwie skrzynie są tylko u Kalana, pomyliłem się.
Ale i tak wydaje mi się, że jest ich 49. Jak znajdę trochę czasu to poszukam której brakuje w podanym wyżej spisie.
--- Koniec cytatu ---
W powyższym spisie w Myrtanie brakuje skrzyni u alchemika w Cape Dun:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej